VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Dasis fantastišen!
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Dasis fantastišen! - 27.02.2007, 05:32

U toku seksa nam prijaju različite stvari. Neko voli da ćuti, neko voli da šapuće, neko da sugeriše partneru na šta da obrati pažnju i navodi, neko voli da priča nežno, neko grubo, prljavo, bezobrazno, da prokomentariše kako mu je lepo ili... štagod...

Imate li barijere kada je priča u krevetu u pitanju? Jeste li opušteni i da li vam to prija? Jeste li pričalica ili ne? Sweet n dirty talk or not?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Dasis fantastišen!
staro
  (#2 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
Odgovor: Dasis fantastišen! - 27.02.2007, 08:42

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

Imate li barijere kada je priča u krevetu u pitanju? Jeste li opušteni i da li vam to prija? Jeste li pričalica ili ne? Sweet n dirty talk or not?

Meni te slatke pričice pred laku noć, nadasve burnu, mnogo prijaju... ne mogu da prestanem sa'' bla - bla '' čak ni tada ... volim kada mu šapućem ''bezobrazne'' (stvar je ukusa ili neukusa šta je za koga ''bezobrazno'' ) stvarčice na uho ...
Hoće li biti slatke ili one druge '' prljave '' zavisi od ugođaja, atmosfere koju smo napravili...
Komunikacija i na tom polju... ma ništa lepše...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#3 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Pol: Muško
Odgovor: Dasis fantastišen! - 27.02.2007, 14:53

...kazi sta te pali...moli za fantazije...tise...izazovnije...sta bi sad radio...

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#4 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Dasis fantastišen! - 27.02.2007, 16:00

Ponekad se baš raspričam... e, tada ne razmišljam šta govorim, pa često izgovaram i nešto zbog čega bi mogli da me zatvore ako bih rekla u javnosti

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#5 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 14:52
Godine: 24
Odgovor: Dasis fantastišen! - 05.03.2007, 12:32

Ja sam ćutljiva. Stalno mislim da ću upropastiti trenutak ako bilo šta kažem.
Mislim- nije sad da ni glasa ne pustim ali baš ni ne pričam mnogo.

staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
Odgovor: Dasis fantastišen! - 05.03.2007, 18:01

ćutanje ili brbljanje, stvarno nisam izbirljiva, mada mi se dešava rjeđe da šutim (šutim uglavnom ako padne neki keks pomirenja nakon nekog durenja ili svađice), tako da u većini slučajeva brbljam, nekad je to onako slatko na uvce, a nekad znam stvarno biti bezobrazna, što naravno ovisi o trenutnoj situaciji ili raspoloženju. trenutno sam u fazi engleske sentnece: "show me the money" - koja mora da bude izrečena strogo zapovjednički (e sad, zašto se baš trenutno na tu rečenicu raspamećujem, pojma nemam, tako je naletilo)

nattydread is coming to dinner

staro
  (#7 (permalink))
svimigovi
Iskusni forumdžija
svimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članovasvimigovi je miljenik mnogih članova

Član od: 13.03.2007.
Poslednji login: 30.10.2008 01:23
Godine: 39
Odgovor: Dasis fantastišen! - 20.03.2007, 00:08

Pa ja i nešto i ne preferiram priču...nekako mi deluje suvišno....možda natuknica ako baš treba.....

kiša pada trava raste, ja te volim intenzivno
.....

staro
  (#8 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Odgovor: Dasis fantastišen! - 20.03.2007, 23:24

Hehehe...odlična tema...
Meni su razgovori u seksu ekstra...Tad tako umem da lupetam...A tek kakve sebi uloge mogu da dodelim vrh...

staro
  (#9 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Dasis fantastišen! - 04.04.2007, 14:21

Pričam ili ćutim, slušam ili fantaziram. Kako kad. Priča me uvek dodatno uzbudjuje...

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#10 (permalink))
dndr
Iskusni forumdžija
dndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat član

Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: 18.11.2008 09:07
Godine: 41
Odgovor: Dasis fantastišen! - 23.04.2007, 12:06

Ćutim i radim !

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza