|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zbog čega želite sex? |
|
Odgovor: Zbog čega želite sex? |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Pol: Muško
Godine: 51
|
Odgovor: Zbog čega želite sex? -
19.02.2007, 13:39
Ima nešto čudno u meni što me nagoni na sex.
To je otprilike kao kada sam bio dete pa svaku igračku morao da rastavim i vidim kako funkcioniše. Tokom sexa se obavezno osećam kao da radim baš ono zbog čega postojim. Ispunjavam nekog i istovremeno se osećam ispunjeno. Zbog tog dobrog osećanja se vredi često sexati. Što se tiče nekih takmičarskih poriva. Sigurno je da ima i toga. Ali to je opet iz nekog istraživačkog nagona da se ispita šta je moguće i koliko. Nezgodacija je što nam se dopalo to što se događalo prilikom dostizanja granica mogućeg pa nam to prešlo u uobičajeno. Inače imam utisak da mi nikakve stimulacije, tipa atmosfera, erotika, romantika nisu potrebne. Sve je to već u meni i spreman sam za konzumiranje u svako doba dana. |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
|
19.02.2007, 18:14
zbog bliskoti, zbog onoga osjećaja kad je koža na koži, zbog mirisa, zbog uzbuđenja, zbog očiju, zbog uzajamnog davanja i naravno, zbog ljubavi.
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 15:34
|
20.02.2007, 15:51
Pa jedan period kad sam izašla iz duge veze gde sam jako bila ponižavana od strane partnera jednostavno mi je posle trebalo nešto što ce me vratiti u "normalu", nešto što ce mi modici toliko sputano samopouzdanje...Tad mi nije bilo potrebno ja nekod da volim i da neko meni bude dobar vec sve to ja nekom da budem... Onda shvatiš da te to ne ispunjava i nadješ partnera sa kojim je seks nešto mnogo mnogo više nego puko fizičko zadovoljavanje...
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:17
Godine: 33
|
21.02.2007, 00:49
Slažem se. Evo, na primer, izađem u grad sa drugaricom i ona baci oko na nekog ultra good-looking macana... i ja joj, onako neuračunljiva posle 5 piva (
) kažem da ću upravo da ga zaskočim i da ga muvam, a posle da ga odvučem u krevet... na šta se ona grohotom nasmeje i kaže: Ma, važi ... moj inat je proradio i krećem u akciju. Pošto je opštepoznata činjenica da frajera nije teško odvući u krevet ( ovim ne impliciram da sam inače nesposobna nekog da zavedem ), uspevam u toj nameri... i šta sam ono htela da kažem hmmm... da, ima to veze sa sexom, jebaću je u zdrav mozak narednih mesec dana ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
29.06.2007, 22:09
Citat:
cak imam i poseban pano predvidjen za lepljenje slika tipova koji su mi bili alatke u nekom trenutku... Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
|
Legenda
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 02:33
Pol: Muško
|
29.06.2007, 22:51
Muskarac je spreman i ljubav da pruza, da bi dosao do seksa. Zena je spremna da pristane i na seks da bi dobila ljubav! Meni licno seks treba zbog neznosti koji dobijam time. Kada bolje razmislim to je neki osecaj zasticenosti. |