VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zbog čega želite sex?
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:17
Pol: Žensko
Godine: 33
Zbog čega želite sex? - 16.02.2007, 18:41

Uopšte nije retkost da ljudi žele seks iz razloga koji nikakve veze sa seksom i bliskošću nemaju

Da li vam se želja javlja iz ljubavi i zbog bliskosti sa partnerom ili je razlog taj što hoćete sebi da dokažete nešto (da ste privlačni, da ste sposobni da nekog odvučete u krevet, da ste "podjednako dobri" kao i neki par ili neka osoba...)?

Da li u ovom drugom slučaju odlažete vođenje ljubavi dok ne poželite partnera zbog njega samog, a sa svojom nesigurnošću se hvatate u koštac na drugi način?

Da li vam se ikada desilo da vam partner posluži kao alatka da biste se takmičili sa nekim (bez obzira da li je on svestan ovakvog razloga ili ne)?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Zbog čega želite sex?
staro
  (#2 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.09.2008 16:55
Pol: Muško
Odgovor: Zbog čega želite sex? - 16.02.2007, 21:37

Moram prvo da se ogranicim na kvalitet izjave,jer sam ozenjen.Ali sex i dalje nesmatram kao sredstvo da se nesto NAJZAD dostigne.Ako vec ima nagona,to nemora da bude klasicno,"praznjenje",rasterecenje,bracna duznost,zavrsetak uzbudjivanja,obavezanost pri velikoj ljubavi.Licno sex volim da bi mu se predao,pa kako god ispalo.Pravi,iskreni,uzbudljivi sex sam navodi na kvalitet.

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#3 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Zbog čega želite sex? - 17.02.2007, 10:34

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Uopšte nije retkost da ljudi žele seks iz razloga koji nikakve veze sa seksom i bliskošću nemaju
Svi razlozi za sex imaju veze sa sexom..bar za mene...

Ali nemoju uvek veze sa bliskošću...

Ima dana kada sam sama sebi taaaa-ko sexy...jednostavno se osećam tako fenomenalno, like a sex machine i jedva čekam da ga zgrabim i da ludujemo onoliko koliko "prilike" dozvoljavaju...i to nema veze sa bliskošću...
mislim...tj sigurna sam da su čuveni hormoni u pitanju

Opet, ima onih dana kada se ne osećam kao u prethodnom pasusu...
Tada je izvor sexa samo i isključivo bliskost, odnosno emocije koje gajim prema Njemu...oni momenti kada ni ne pomišljam na sex, ali sklupčana pored Njega, dok ga lagano i (bar se meni tada čini) rutinski mazim...odjednom počnjem da osećam želju koja postepeno nadolazi i biva sve jača...

Sa drugim osobama ili parovima se ne poredim...tačnije nemam pojma šta rade jer me to i ne zanima...a ako oni krenu sa pričama, nikada nisam sigurna šta je objektivno u svemu tome a šta plod ličnog doživljaja tih trenutaka o kojima pričaju...možda to i nije bilo taaaako dobro sa moje tačke gledišta ali je važno da je njima bilo super...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#4 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Godine: 51
Odgovor: Zbog čega želite sex? - 19.02.2007, 13:39

Ima nešto čudno u meni što me nagoni na sex.
To je otprilike kao kada sam bio dete pa svaku igračku morao da rastavim i vidim kako funkcioniše.

Tokom sexa se obavezno osećam kao da radim baš ono zbog čega postojim.
Ispunjavam nekog i istovremeno se osećam ispunjeno. Zbog tog dobrog osećanja se vredi često sexati.

Što se tiče nekih takmičarskih poriva. Sigurno je da ima i toga.
Ali to je opet iz nekog istraživačkog nagona da se ispita šta je moguće i koliko.

Nezgodacija je što nam se dopalo to što se događalo prilikom dostizanja granica mogućeg pa nam to prešlo u uobičajeno.

Inače imam utisak da mi nikakve stimulacije, tipa atmosfera, erotika, romantika nisu potrebne. Sve je to već u meni i spreman sam za konzumiranje u svako doba dana.

staro
  (#5 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:14
Godine: 37
Odgovor: Zbog čega želite sex? - 19.02.2007, 15:01

...kad nemam pametnija posla...

...snaga caruje dok um ne popizdi...

staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Zbog čega želite sex? - 19.02.2007, 18:14

zbog bliskoti, zbog onoga osjećaja kad je koža na koži, zbog mirisa, zbog uzbuđenja, zbog očiju, zbog uzajamnog davanja i naravno, zbog ljubavi.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#7 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 15:34
Odgovor: Zbog čega želite sex? - 20.02.2007, 15:51

Citat:
Da li vam se želja javlja iz ljubavi i zbog bliskosti sa partnerom ili je razlog taj što hoćete sebi da dokažete nešto ?
Pa jedan period kad sam izašla iz duge veze gde sam jako bila ponižavana od strane partnera jednostavno mi je posle trebalo nešto što ce me vratiti u "normalu", nešto što ce mi modici toliko sputano samopouzdanje...Tad mi nije bilo potrebno ja nekod da volim i da neko meni bude dobar vec sve to ja nekom da budem... Onda shvatiš da te to ne ispunjava i nadješ partnera sa kojim je seks nešto mnogo mnogo više nego puko fizičko zadovoljavanje...

staro
  (#8 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:17
Godine: 33
Odgovor: Zbog čega želite sex? - 21.02.2007, 00:49

Citat:
SansRomantic kaže: Pogledaj poruku
Svi razlozi za sex imaju veze sa sexom..bar za mene...
Slažem se. Evo, na primer, izađem u grad sa drugaricom i ona baci oko na nekog ultra good-looking macana... i ja joj, onako neuračunljiva posle 5 piva ( ) kažem da ću upravo da ga zaskočim i da ga muvam, a posle da ga odvučem u krevet... na šta se ona grohotom nasmeje i kaže: Ma, važi ... moj inat je proradio i krećem u akciju. Pošto je opštepoznata činjenica da frajera nije teško odvući u krevet ( ovim ne impliciram da sam inače nesposobna nekog da zavedem ), uspevam u toj nameri... i šta sam ono htela da kažem hmmm... da, ima to veze sa sexom, jebaću je u zdrav mozak narednih mesec dana

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#9 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Zbog čega želite sex? - 29.06.2007, 22:09

Citat:

Da li vam se ikada desilo da vam partner posluži kao alatka da biste se takmičili sa nekim (bez obzira da li je on svestan ovakvog razloga ili ne)?
Da, kao alatka...
cak imam i poseban pano predvidjen za lepljenje slika tipova koji su mi bili alatke u nekom trenutku...

Ubica mekog srca.

staro
  (#10 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 02:33
Odgovor: Zbog čega želite sex? - 29.06.2007, 22:51

Muskarac je spreman i ljubav da pruza, da bi dosao do seksa.
Zena je spremna da pristane i na seks da bi dobila ljubav!

Meni licno seks treba zbog neznosti koji dobijam time.
Kada bolje razmislim to je neki osecaj zasticenosti.