|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dogging |
|
Odgovor: Dogging |
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Dogging -
11.02.2007, 23:28
Citat:
Ono oglas tipa''Ja i moj dragi cemo tad i tad na tom mestu da se tucamo pa izvolte'' ![]() Iskreno dogging mi sam po sebi nije padao na pamet,da znam zasigurno da me neko gleda ne bih se mogla opustiti... Mislim mogu da razumem da neko uziva u tome da gleda i da ga posmatraju samo mi je van svake pameti to ugovaranje tako nasumicno bas zbog tih opasnosti koje sa sobom nosi javno ostavljanje podataka... William Wordsworth |
|
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
|
11.02.2007, 23:32
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:38
Godine: 25
|
William Wordsworth |
|
|
|
|
|
a bio je cool tip
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 19:03
Pol: Muško
Godine: 28
|
12.02.2007, 16:35
Najdalje sam za prirodu...
ili neko skrovito mesto u javnosti, ali bas da zovem publiku... nece da bidne. E sad ako neko naidje ![]() Malo mi je to naglavacke. Sve manje smo zivotinje, ali to nekom sad ne dostaje! Mada mozda i nisu postali nesto vise od zivotinja. Ako nisi umeren onda moras da tragas za novim uzbudjenjima. Ima toliko stvari, poza, izazova, koje bih rado utvrdio ili probao pre nego sto bi mi palo napamet da internet oglasim mesto svog seksanja. I dosad je bilo da se procuju glasine o tebi....vole zene da razmene podatke...ali bas da mi neko trazi da se javno seksamo, nebih pristao.... zaboga treba mama da mi se sokira! Ali ako padne u pogrešne ruke..." |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
|
Citat:
Za korak dalje u tom smislu nisam - ne osećam želju, volju... ili bilo šta drugo što je u vezi sa doggingom...Sex na javnom mestu nisam ni sanjala da je toliko dobro dok nisam probala, i uverila se... zabranjeno voće uvek bilo najslađe i biće Mili i ja smo na par mesta ''upriličili priliku'' i bilo je fantastično..![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|