VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Posle sexa...
staro
  (#1 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Pol: Žensko
Godine: 33
Posle sexa... - 15.07.2007, 21:07

...šta najčešće prvo uradite? Zapalite cigaru, bacite se pod tuš, okreneš se na drugu stranu i zaspiš, upoznate se maženje, priča....?

Meni je poseban gušt da zapalim cigaru a dešavalo mi se i da zaspim naročito ako je pao sexić u sred noći ili smo bili nesvakidašnje aktivni

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Posle sexa...
staro
  (#2 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Posle sexa... - 15.07.2007, 21:21

Cigareta da ali ne uvek. Uglavnom se odma obucem bas sam neka a? Volim da mu se ususkam na rame i zaspim, a ako nije vreme za spavanje onda se tako mazimo... Al najozbiljnije, najcesce se obucem i radimo sta vec imamo... Jedemo uglavnom i gledamo tv ili odemo negde

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#3 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 08:48
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Posle sexa... - 15.07.2007, 21:36

Posle seksa obavezno dolazi zagljaj, mislim da je to potreba vecine zena, a i meni, muskarcu.

Moze se samo cutati i polako se utopiti u san, naslonivsi glavu na njeno telo,
ili samo nos pibliziti njenoj kozi i osetiti njen miris...
Ili se moze pricati, ``romantisati``, saliti se...
Ponekad se samo gledati u oci...
Bitno je da sve lepo potraje jos neke minute...

A posle...
Pa moze bilo sta, sto prija...
Ne volim se oblaciti posle seksa, ali volim da citam, da gledam tv, da pijem sok, da jedem....

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#4 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Posle sexa... - 15.07.2007, 22:09

...pošto sam odgojen u pionirskom duhu... "i posle tita tito".... ...to primenjujem i u tim prilikama.... ..."i posle sexa sex".... ...mlada mi i zahtevna neuhvatljiva... ...šta ću...

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#5 (permalink))
Gogi
Iskusni forumdžija
Gogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimumGogi je dostigao maksimum

Član od: 06.05.2007.
Poslednji login: 20.11.2008 20:00
Odgovor: Posle sexa... - 15.07.2007, 22:30

После секса волим секс баш као и колега Лав, а после тог секса опет секс, а после тог секса секс, а после тог секса опет секс, а онда опет секс и секс и секс и секс и онда се лепо прикључим на инфузију до сутра, па опет...

staro
  (#6 (permalink))
dndr
Iskusni forumdžija
dndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat član

Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: 18.11.2008 09:07
Godine: 41
Odgovor: Posle sexa... - 16.07.2007, 10:42

...dobro spavanje...

staro
  (#7 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Posle sexa... - 16.07.2007, 18:33

trazim još...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#8 (permalink))
robi
Dee Jay
robi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Suncarobi obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 01.11.2008 01:47
Odgovor: Posle sexa... - 17.07.2007, 01:05

Posle sexa sex......... mislim..... najbolje padne neki kolac ,hladan sokic......i naravno cigara........recimo najbolji je hladan kompot .....a oni koji konzumiraju posle sexa sex.......ti prvi put su...

P0400/Critical system malfunction!!!!!

staro
  (#9 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Odgovor: Posle sexa... - 17.07.2007, 01:58

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
...šta najčešće prvo uradite?
Ukoliko nije noc i ne idem u san, nego nastavljam dalje, posmatram reakcije ljudi (citaj:muskaraca) i pitam se zasto sam im tada privlacnija ?

Mislim...da li je toliko ocigledno?

staro
  (#10 (permalink))
Mina1809
Početnik
Mina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat članMina1809 će uskoro postati poznat član

Član od: 12.05.2007.
Poslednji login: 15.10.2008 06:30
Godine: 26
Odgovor: Posle sexa... - 17.07.2007, 06:23

pa nije losa varijanta pusenje, klopanje, i onda nastavak...ponovo pa ponovo... to kad si kuci i imas vremena

a kad nisi kuci, onda pokusaj da smiris svoj dah, da krijes crvene obraze i sjaj u ocima pred drugima... i naravno brzi odlazak iz parka, od klupe, iz tamne ulice

Odgovor

«