|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sex na najneobicnijem mestu |
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
|
Odgovor: Sex na najneobicnijem mestu -
04.04.2007, 14:08
I meni se nameću ona silna pitanja koja je postavila SQUAW. To, u vezi veš mašine, centrifuge i otkuvavanja. Majku mu, ne mogu da pridjem toj napravi, jer je na nezgodnom mestu, u špajzu (u kupatilo ne može da stane - a, inače, kupatilo smo oprobali u svim varijacijama... ). Najneobičnije mesto... Nije uopšte bilo neobično, samo je bilo malo nenormalno obavljati u TUDJEM kupatilu. Bili smo u gostima i tako nam došlo . Naroda koliko voliš, svi nešto smaraju... Ja krenem do kupatila da čekiram šminku, moj cenjeni bračni drug - za mnom. E sad, bila je tu i ta inkriminisana veš mašina, ali nismo imali pogodne uslove - centrifuga, etc. - pa smo to obavili preko kade. Mislim, ja preko kade, on preko mene... Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 12.11.2008 23:44
Godine: 46
|
11.04.2007, 08:45
Braavooo laaavveee !!!( sad ću ja malo da napišem)
na špretu sa uključenom ringlom, nije na najače ,samo malo tako da se fino odskače.... ![]() p.s.samo se nadovezejum na lava...
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Godine: 33
|
Odgovor: Sex na najneobicnijem mestu -
13.04.2007, 09:20
E kod mene je to obrnuto
....uglavnom obično mesto sa neobičnom osobom....![]() |
|
|
|
|
|
Angel Of Love
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
|
14.04.2007, 05:04
Ja volim da vodim ljubav u kuhinji, kupatilu, liftu, kolima, restoranu, na fliperu, u parku..
Volim da osetim uzbuđenje, onda sam nezasita.. ![]() Hasice moj.. Na kom neobicnom mestu cemo se ja i ti ? ![]() |
|
|
|