|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Fetišizam |
|
Odgovor: Fetišizam |
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Fetišizam -
13.12.2006, 09:54
qq majko moja mila...
ja sam malo biće zalutala iz primitivnih naroda u ove savremene tokove ![]() a drugi..e drugog ovdI nema ![]() žešće me pale lepe muške ruke... onako malo bucmasti dlanovi (ko je imao asocijaciju na mesarske ruke )iznad svega tople i nežne...a tek lepo oblikovani i kockasti nokti..mmmm |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 23.09.2008 13:59
Pol: Muško
Godine: 29
|
13.12.2006, 12:40
Jojccc Sans pa kud baš sve suprotno
![]() Moj fetiš, ako se to može nazvati tako je torzo, tj. stomak, struk, donji deo leđa. Ne volim kad vidim jastučiće oko struka. Još jedan bi bio: volim kad vidim tatoo (posebno neki tribal) na donjem delu leđa, kod devojke. Na to definitivno otkidam ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 02.12.2006.
Poslednji login: 18.01.2007 21:37
Godine: 45
|
Torzo je OK,donji deo leđa noge,oči,usta Ali šta mislite o belim ČARAPAMA(ne mislim hulahopkama one su fuj ) sa belim podvezicama(ili halterom) i lep čipkani beli grudnjak Pa još ako se pojavi u cipelama na visoke štikle (u jebo'te od ovog mož' se rikne)
|
|
|
|
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Godine: 31
|
14.12.2006, 21:10
Citat:
Nema inspirativnih text-ova za žene... a vaši fetiši? Mene kod žena najviše privlače usne, grudi i oči... (ne volim debele usne, volim grudi koje stanu u ruku - kako mi muški to lepo kažemo, volim oči u boji (zelene, plave...) ). Mada sam odavno prestao da žensku čeljad posmatram samo kroz prizmu spoljašnjeg izgleda, al te SITNICE mi odma privuku pažnju. ![]() "Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag." (Beli je svakako naj.... )
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
|
14.12.2006, 23:03
Paaaa slabo. Fetišizam se više pripisuje muškima. I to onaj koji ide u patologiju. Meni je to potpuno normalno do izvesne granice, usko mi je vezan sa masturbacijom, bilo da poseduješ nešto partnerovo ili da maštaš o nekom delu njegovog tela... ali da možeš JEDINO TAKO uživati, to mi već malo prevazilazi neke granice. To znači da to potpuno isključuje partnerovo prisustvo, a ako nam fetiš nije tu bez obzira što nam je partner tu - ništa od orgazma. To mi se ne sviđa
Npr, ja sam tu - ali ti ne možeš u visine zato što ja nemam cipele na sebi. Ne volem Muškima je na prvom mestu ja bih rekla veš. A što se tiče tih mirisa... mislim da većinu više sexualno uzbuđuje miris pizze ili svinjskog pečenja, al' dobro... Pale se na uniforme. I žene, takođe. Al' opet ako nije patologija, džaba i uniforma. Nije isto ako ti se u nekoj sexy uniformi (tu se često mašta o medicinskim uniformama) pojavi ona koja te privlači i neka bakica iz komšiluka u istoj toj uniformi. Tu onda uniforma nije fetiš... bar ne onaj patološki. Ja u nekoj normalnoj meri "patim" od fetišizma genitalija, u onoj prvoj rečenici (ništa ne nosim po teglama ), mirisa, a ako bih morala izdvojiti neki deo muškog tela koji me pali to su svakako ramena i ruke, ne šake, nego jake ruke i jaka ramena. Ali opet, to sve treba da se uklopi u mog muškarca, inače od te masturbacije ništa A opet, pali me u nekoj meri i njegov fetišizam. Saznanje da neko tamo uživa sa mojim gaćicama koje je uzeo kao trofej mi je uvek bilo izuzetno simpatično i prihvatljivo. Naravno, sve je simpatično dok ga ja više palim nego te gaćice npr. Ostalo je patologija.
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
|
15.12.2006, 00:53
Verovali ili ne, ja otkidam kad vidim kako se momku vilica pomera dok se ljubimo
![]() ![]() ![]() A moj fetis je definitivno kosa, volim kad momak ima malo duzu kosicu, da mogu prstima da prodjem kroz nju i da odlepim ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.09.2006.
Poslednji login: 07.10.2007 23:37
Godine: 24
|
24.12.2006, 02:38
Mmmm...duga kosa...
![]() no one feels the pain, 'cos no one ever sees the tears when you're crying in the rain... |
|
|
|