|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Virtuelni sex |
|
Odgovor: Virtuelni sex |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.04.2008.
Poslednji login: 02.10.2008 01:35
Pol: Muško
Godine: 33
|
Odgovor: Virtuelni sex -
15.04.2008, 15:34
Sex je super stvar, zavisi ko šta i kako voli! Ako nekoga loži da gleda i zamišlja to je ok, ja sam ipak više za opipljive stvari. Ono kao dodir, miris kože i slično. virtuelni sex je po mom mišljenju surogat platonske ljubavi i voajerizma!
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 22.03.2008.
Poslednji login: 30.04.2008 15:01
Godine: 15
|
15.04.2008, 15:46
Kulturni_jelen je skroz u pravu !!! Taj virtuelni sex, to je bolesno. To najvise vole ovi debeli Englezi, i ostala njihova zivina.
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
|
15.04.2008, 15:54
Čuj probala, imala stalnog partnera! Onu ribenzzi grom je spalio. To je bilo strašno. Kad su na kraju zapljuštali predlozi da se postavljaju i uključuju video kamere i prenose koitusi sa muškima uživo, onda smo raskinule jer je postalo ozbiljno. Od tada je i nema
![]() ... a nisam debela ![]()
|
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
|
15.04.2008, 15:59
Citat:
...kada se gledas sa nekom cicom preko kamere,drkate oboje i govorite nezne reci jedan drugom?![]() ...virtuelni sex bre,je za nas manijake...ljude koje,ne mogu da dodju do sexa normalnim putem...imam 12 kamera...po celoj sobi... ![]()
|
|
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
15.04.2008, 16:03
znam par ljudi koji se bas loze na to i bas im je gusht, iako nisu ni ruzni a ni debeli (
).. jednostavno, vole to.. meni to dodje samo kao pojacana masturbacija.. mislim, gledam te ili citam i kao.. eto sexa.. ne bas ![]() prepustam drugima koji vole.. ![]() daj msn ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
|
15.04.2008, 16:30
To nema veze ni sa debljinom, ni sa lepotom, ni sa nedostatkom sexa ili ne znam čim. Rade oni kojima prija i često oni koji nisu u mogućnosti da budu zajedno ili trenutno nisu u mogućnosti da budu zajedno, a već su bili zajedno. Ili oni koji će tek biti. Ovo je još jedan vid komunikacije, a ima nas raznih. Ne vidim razliku u tome i u masturbaciji pod tušem dok misliš na nekog određenog ko nije pored tebe npr. Ukoliko nije konstantno i ukoliko ne poprima neki patološki oblik to mogu i da razumem. Naročito ako sajberišeš sa osobom koju voliš i sa kojom živiš, pa to je kao cvrkutanje preko telefona ili razmenjivanje bRezobraznih smsova.
Ja ipak više volim da sam ispunjena kako treba i dolikuje ![]() Citat:
![]()
|
|
|
|
|