VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Virtuelni sex
staro
  (#1 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Virtuelni sex - 06.04.2008, 03:31

Posto smo u expanziji virtuelnog sveta, sve su cesce veze preko interneta.. obicno su to dvoje daleko jedno od drugog, a posto su je l' ljudi sa potrebama ,okrecu se virt sexu..
virtuelni sex je sex mastanja po meni.. nista lose..
Sta mislite o tome? Jeste li probali?

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Virtuelni sex
staro
  (#2 (permalink))
kulturni_jelen
Početnik
kulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebekulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebekulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 09.04.2008.
Poslednji login: 02.10.2008 01:35
Godine: 33
Odgovor: Virtuelni sex - 15.04.2008, 15:08

Pa sad nije da nije tema za razmišljanje! Šta sve čovek izmisli kad ne može doći do prave stvari!!!

DOBRO VEČE

Poruku je izmenio kulturni_jelen, 15.04.2008 u 15:34.

staro
  (#3 (permalink))
sneza67
Početnik
sneza67 će uskoro postati poznat član

Član od: 04.04.2008.
Poslednji login: 31.07.2008 17:11
Pol: Žensko
Godine: 41
Odgovor: Virtuelni sex - 15.04.2008, 15:19

Citat:
sneza67 kaže: Pogledaj poruku
mislim da je virtualni sex na kraju masturbacija... a to se moze i bez pc-ja

i ja sam cula dosta o tom virtualnom sexu...nije za mene posto sam ja veoma "dodiri-jezik-stipstip-griz-maizgnjecicutebre" osoba tako da sve sto je virtualno/vazdusno nije za mene...a sve sto je opipljivo jeste...

eto ja tako mislim o tome...

all we need is love...

staro
  (#4 (permalink))
kulturni_jelen
Početnik
kulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebekulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebekulturni_jelen ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 09.04.2008.
Poslednji login: 02.10.2008 01:35
Odgovor: Virtuelni sex - 15.04.2008, 15:34

Sex je super stvar, zavisi ko šta i kako voli! Ako nekoga loži da gleda i zamišlja to je ok, ja sam ipak više za opipljive stvari. Ono kao dodir, miris kože i slično. virtuelni sex je po mom mišljenju surogat platonske ljubavi i voajerizma!

DOBRO VEČE

Poruku je izmenio Najgora, 15.04.2008 u 22:00. Razlog: velika slova

staro
  (#5 (permalink))
V1KtOr93
Novi član
V1KtOr93 je na dobrom putu

Član od: 22.03.2008.
Poslednji login: 30.04.2008 15:01
Godine: 15
Odgovor: Virtuelni sex - 15.04.2008, 15:46

Kulturni_jelen je skroz u pravu !!! Taj virtuelni sex, to je bolesno. To najvise vole ovi debeli Englezi, i ostala njihova zivina.

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Odgovor: Virtuelni sex - 15.04.2008, 15:54

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
Sta mislite o tome? Jeste li probali?
Čuj probala, imala stalnog partnera! Onu ribenzzi grom je spalio. To je bilo strašno. Kad su na kraju zapljuštali predlozi da se postavljaju i uključuju video kamere i prenose koitusi sa muškima uživo, onda smo raskinule jer je postalo ozbiljno. Od tada je i nema

... a nisam debela

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
Odgovor: Virtuelni sex - 15.04.2008, 15:59

Citat:
kulturni_jelen kaže: Pogledaj poruku
Sex je super stvar, zavisi ko šta i kako voli! Ako nekoga loži da gleda i zamišlja to je ok, ja sam ipak više za opipljive stvari. Ono kao dodir, miris kože i slično. VIRTUALNI SEX je po mom mišljenju surogat PLATONSKE LJUBAVI i VOAJERIZMA!
....kakve veze ima platonska ljubav i virtuelni sex?...kada se gledas sa nekom cicom preko kamere,drkate oboje i govorite nezne reci jedan drugom?
...virtuelni sex bre,je za nas manijake...ljude koje,ne mogu da dodju do sexa normalnim putem...imam 12 kamera...po celoj sobi...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#8 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Virtuelni sex - 15.04.2008, 16:03

znam par ljudi koji se bas loze na to i bas im je gusht, iako nisu ni ruzni a ni debeli ().. jednostavno, vole to.. meni to dodje samo kao pojacana masturbacija.. mislim, gledam te ili citam i kao.. eto sexa.. ne bas
prepustam drugima koji vole..

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
... a nisam debela
daj msn

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#9 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Odgovor: Virtuelni sex - 15.04.2008, 16:30

To nema veze ni sa debljinom, ni sa lepotom, ni sa nedostatkom sexa ili ne znam čim. Rade oni kojima prija i često oni koji nisu u mogućnosti da budu zajedno ili trenutno nisu u mogućnosti da budu zajedno, a već su bili zajedno. Ili oni koji će tek biti. Ovo je još jedan vid komunikacije, a ima nas raznih. Ne vidim razliku u tome i u masturbaciji pod tušem dok misliš na nekog određenog ko nije pored tebe npr. Ukoliko nije konstantno i ukoliko ne poprima neki patološki oblik to mogu i da razumem. Naročito ako sajberišeš sa osobom koju voliš i sa kojom živiš, pa to je kao cvrkutanje preko telefona ili razmenjivanje bRezobraznih smsova.

Ja ipak više volim da sam ispunjena kako treba i dolikuje

Citat:
daj msn
Ne bih podnela još jedan bolan raskid

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#10 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Virtuelni sex - 15.04.2008, 19:06

..nevin sam......virtuelno...

...raznosim damama p....

...oklone...

Odgovor