|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Prolazite li na crveno? |
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: Prolazite li na crveno? -
29.11.2007, 15:25
Kao shto vetj spomenuh, nisam gadljiv, pa tako ni na ovo... Desi se, shta sad, hotje ona, hotju ja, shto da se patimo
![]() Peshkirche, ovo-ono... A mozhe i kada ![]() Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
s#permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 02:26
Godine: 42
|
04.05.2008, 12:05
samo ako nije velika gužva
![]() ![]() imam i ja klima uredjaj
|
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 21:32
Pol: Žensko
Godine: 31
|
10.06.2008, 14:14
Ako nema gužve, naravno..
Što bi stajala i gubila vreme ako nikog nema.. Trudim se da kad sam sa detetom da se obuzdam ![]() "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 02:06
|
10.06.2008, 14:38
NIKADA - jedini fetiš mi je bio da vazda kada kilometarska kolona čeka na rampi kako bi voz prošao,obično šinobus sa 3 putnika,da obiđem sve i osmicom pređem i nastavim put... Naročito kada se jednom prilikom prestolonaslednik sa policijskom pratnjom našao u koloni,pa k'o velim nek' gledaju...
Nego koleginice... prođi sa mnom kroz crveno biće tvoje što i njeno...tralalala,tralala... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.04.2008.
Poslednji login: 26.06.2008 11:30
Godine: 33
|
13.06.2008, 11:37
Uf, moram priznati da sam to ranije radio. Mislim, nije da je pocelo da mi smeta, nego, mrzi me da stavljam najlonske kese ispod guzice, kao pre, kako ne bismo uflekali krevet, ili intenzivno tusitanje posle sex-a. Ovako, brate, zapluskam heroja mlakom vodom i sve je super. Bas ste odvratni, sto me terate da vam pisem sve ovo!
![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Prolazite li na crveno? |