|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu |
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 06.05.2008.
Poslednji login: 11.07.2008 22:31
Pol: Muško
Godine: 30
|
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu -
06.05.2008, 01:06
Bombardovanje. U krevetu smo, ona je "gore".Tek smo krenuli,a na tv koji je pored kreveta, prekidaju program, i javljaju da su bombardovali kinesku ambasadu.
Ona staje, gleda netremice tv. Pocinje da place, i jeca "jadni Kinezi..". Ne mogu da verujem, WTF? Naravno,vise nista nije bilo. |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 09:55
|
06.05.2008, 01:55
N I K A D tako mi Rima,sve spaljenog...
ne postoji ta bomba.... jbt da oce da me rokne bas tad bi bih zahvalan Promoter kiča,alkohola,droge,bluda i folka...
|
|
|
|
|
|
s#permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 23:07
Godine: 42
|
06.05.2008, 08:49
Najgora ? s njom nemam iskustva u krevetu , videli smo se na drugim mestima
![]()
|
|
|
|
|
|
nostromo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 11:38
|
06.05.2008, 09:47
Igrom slucaja nemam bas losa iskustva (greske) u krevetu, a posebno ona koja bi se mogla svrstati u najgora. Bilo ih je, doduse, van kreveta (sramota me da pricam) kao sto je to vec neko lepo rekao. Medjutim u jednom vicu Mika je zaista imao problema sa svojom Ruzom...
Elem, Mika pokrenuo brakorazvodnu parnicu i na sudu na pitanje sudije da li ima sanse da se nekako pomiri sa Ruzom, svojom zenom, on je odgovorio: - Ma kako da ti kazem gos`n sudija pomirio bih se ja sa njom, al` to ne vredi jer ona uopste nema p***u. - Kako sad pa to? - Zacudjeno ce sudija, pa se obrati Ruzi: - Da li je to istina? - Ma kakvi bre istina gos`n sudija, laze ko neki pas. Nego, on dodje pijan pa kad legne u krevet, a posto ja spavam sa svojo sestrom podigne jednu njenu nogu, a drugu moju i zato mu se cini da ja nemam onu stvar! |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|