|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu |
|
|
|
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 13:22
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu -
12.09.2007, 08:14
Greške u krevetu? Joj, nemrem se sad sjetiti. Ako je kod mene i bilo nekih, tada nije bilo velikih.
Čekaj, ajme, sjećam se. Da, jednom sam prije mora delala punom parom.. Ujutro se ja budim, kasnim, i budi se mali pored mene. Osjetim njega kako je napaljen. Ok, nije mi do ali dobro. Sjednem na njega i krene.. Nije završilo jer sam ja popizdila. Zašto? Osjetila sam se kao da sam bila primorana na seks a nije mi tada bilo to njega. Jesam li bila primorana? Jesam. Kako znam? Pa mali me probudio i navalio na mene. Dakle, poanta. Osluškujte dal' druga strana želi seks u tom trenu. Ako ne želi već radi reda radi, tada je to sranje i ne ispadne lijepo (kao u mojem slučaju). On se osjećao kao da je zgriješio i da ga ne želim više a mni je bilo krivo kaj sam popizdila brzo i prekinula snošaj ![]() |
|
|
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 22:58
Pol: Žensko
Godine: 34
|
12.09.2007, 09:43
Nama se desilo jednom prilikom da smo se toliko zaneli, tako da smo pali ( sva sreća na njega
) i rasturili krevet. Nastavak je usledio ubrzo - na podu ... Eto jednog od gorih iskustava - jer je pored rasturenog kreveta, moglo doći do, u principu bezelenih povreda - slomljena ruka ili noga... možda razbijena glava ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
tvrdog_lav
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:56
Pol: Muško
Godine: 37
|
12.09.2007, 12:38
...sa Najgorom nisam imao nikakva iskustva...
... a samim tim ni greške u krevetu... ![]() |
|
|
|
![]() |
|