|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu |
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:56
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Najgora iskustva ~ greške u krevetu -
08.12.2006, 11:46
Citat:
Paaaaa nisam napisala zato što grešaka nemam ![]() Džast kiding. Pa svako je ubeđen da daje sve od sebe, valjda. Kao onaj moj lizač kolena. Uopšte čovek, da ga pitaš, ne vidi nigde grešku. O našim greškama treba da pričaju drugi. Par puta sam partnera priklještila kolenom po devojačkom snu, slučajno, kad krenem da ga opkoračim al' to se bre, valjda ne računa u ove greške i pripisuje se trenutnom gubitku ravnoteže koji je izazvan pijanstvom od poljubaca or prethodim zagrevanjem n vežbanjem (psssssst, čuće me Audi )
|
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 00:41
Godine: 22
|
08.12.2006, 15:52
Citat:
gresis ![]() Pa, ja kada bi pocela da pisem o svim kiksevima koji su mi se desili ne znam ko bi mi naplacao racun za internet Drugi put, sad zurim ![]() Dobro ajde, evo jedne price... Prvi put sa doticnim likom, sve je bilo kao ok. Nista posebno ali podnosljivo. Ja sam bila gore, zatvorenih ociju. Kada sam u jednom trenutku otvorila oci i skontala kakve face lik pravi, do kraja odnosa sam se samo uzdrzavala da ne puknem od smeha Sreca, nije mu dugo trebalo ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Neprskana!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 13:17
Godine: 33
|
08.12.2006, 16:04
khm...meni se jednom desilo da sam pala u nesvest ![]() bilo je to još kad smo se zabavljali ....valjda nisam ništa jela taj dan (zaljubljenost čini čuda a i preporučujem kao vrlo efikasnu dijetu)i od tog silnog dahtanja ja sam se jednostavno onesvestila ![]() ![]() Naravno bio je šokiran i verovatno je mislio da sam pala od uzbudjenja nisam ga nikad pitala...![]()
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Godine: 34
|
08.12.2006, 16:58
ajde kad ste navrli, evo jednog mog kiksa, of kors, ja to tako ne bih nazvala
ovo je bila neka veza na daljinu, pa smo se gutali još od željezničke stanice, a svlačili na stepeništu. ono što sam zaboravila da kažem da sam ja to jutro imala neki ispit, pa u bliskoj proslosti nisam ni spavala, a noć pred ispit pogotovo. e onda njemu padne na pamet da se mi prvo tušnemo, pa da nastavimo u krevetu. i tako, uglavnom da ne gnjavim sa detaljima, ja sam zaspala sa njegovim *** u mojoj ruci. što je najbolje od svega, on se do jutra nije pomjerao, pa kad sam se probudila, dočekala me štafeta. ali, na kraju je sve dobro prošlo, mi naspavani, novo jutro, i tako to.
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
08.12.2006, 19:49
stid? ma jok bre...
niko mi ne bi verovao da je to moja greška... nego..beše to 'vako... mi u vezi oko godinu dana (a on mi beše prvi prvi) dečkonja... gledamo film (basic instinst) qq..ala sam matora ![]() ja inspirisana razvojem događaja na malom ekranu, spustim se sa udobnog dvoseda na pod, raširim mu kolena, lagano otkopčam šlic pa pravo glavu u središte ![]() kad je skočio..prepadoh se živa ![]() kaže: stvarno si gadna! ![]() kako ti je to samo palo uopšte na pamet!!! ![]() majko mila...jesmo li gledali isti film nas dvoje? ![]() |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 24
|
jao zaovice ali si se ti provela ![]() William Wordsworth |
|
|
|