|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Neslaganje u sexu - razlog za raskid |
|
Odgovor: Neslaganje u sexu - razlog za raskid |
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 13.02.2007 01:05
Pol: Žensko
Godine: 27
|
Odgovor: Neslaganje u sexu - razlog za raskid -
29.04.2006, 21:53
Ne sjecam se da sam raskinula zbog neslaganja u seksu ( mozda i jesam).Ali,se sjecam raskida sa tipom zbog toga sto je to najbolje radio.
Elem,bio je to moj nadlezni na poslu,i imali smo pravi vatromet u sobi,ali u svim drugima sferama ljubovisanja..uzas!Sve smo se nesto natezali ,razlicita interesovanja,pogledi na zivot.. ..ma jedan od tezih raskida ![]() |
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
22.05.2006, 15:30
Da, naravno!
Upravo ono što je Meggy napisala: različito i vrlo relativno shvatanje pervezije je dosta uticalo na naš odnos. Dovelo je, nakon tri duge godine, do značajnog stepena isfrustriranosti u smislu nemogućnosti ispunjenja određenih fantazija... Odnosi su se proredili... poslednjih 6 meseci toga uopšte nije ni bilo... i eto ti kraja...sasvim logičnog... |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
|
22.05.2006, 19:35
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
|
21.02.2007, 19:12
Evo kontra teze prethodnim odgovorima - draga mi drugarica ima tog poznanika već duži niz godina, i sevaju varnice ali ona u dugoj vezi (buđavoj, ali njen izbor...kaže: nek ništa ne štima, bar imam sjajan sex) i ništa se konkrevetno ne dešava...
Sazna ona pre skoro godinu dana da njen dragi vodi paralelni život - ima čo'ek još jednu vezu i to malko dužu od njihove..da ne dužim: šutne skota, a onaj varničavi se aktivira i krene u ofanzivu (konačno!) I tako oni krajem juna završe i u ležećoj kombinaciji nakon nekoliko meseci tešenja i ramena za plakanje... Informacija iz pouzdanih a dobro obaveštenih izvora: straašno je bilo loše...nije samo što dotični nije preterano obdaren, već i ne koristi se za pohvalu čak ni tim što mu je priroda dala... I nije se popravilo..ali su još uvek zajedno... Kaže draga mi drugarica - ma *ebeš dobar sex kad te pravi mentolom...sa ovim mogu da ćaskam, odem na zimovanje, letovanje, na rođendane a da me ne izblamira, mogu da se smejem ili plačem, da podivljam kad mi se divlja..imam sve, a sex loš...živeli prstići i vibrator! Nemam pojma meni se čini da je to nekako osuđeno na propast..a možda i nije? |
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 15:32
|
21.02.2007, 23:58
Ja nekako ne verujem da u dobroj, čvrstoj, kvalitetnoj vezi može biti loš seks. Nije to stvar obdarenosti, već bliskosti i želje da dragom biću pružiš sve na sve raspoložive načine, pa i seksom. Ako postoji ta i takva obostrana želja i ostavimo sebi prostora da se uigramo u tom dublu neslaganja neće biti. A da poželim zbog neslaganja u seksu da raskinem, najpre bih se zapitala da li je to pravi razlog ili iza tog neslaganja postoje neki drugi, možda dublji razlozi, razlozi sa suštinom koje samo sebi ne želim da priznam.
|
|
|
|