|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Babojebac |
|
Odgovor: Babojebac |
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Babojebac -
22.11.2007, 10:22
hahahahhahhahhahhahah
Au ljudi al me nasmejaste najutro ![]() Samo napred ali pazite da ne zalutate u penzionerski ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
mudorator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 06:36
Pol: Muško
Godine: 37
|
22.11.2007, 10:36
Citat:
...ja idem u suprotnom pravcu...![]() ...ne mućkaj u ustima dugo...
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 28.11.2007.
Poslednji login: 03.01.2008 23:35
Godine: 36
|
dok sam jos bio mali djak upoznao sam deda jovu (sada vec pokojnog bog da mu dusu prosti) i on meni tako zblanutom i malenom kaze sine jel merkas zenske, ...maa nee cika jovo.... ako ako samo merkaj, na to ce on i kaze ....ali gledaj samo neke tetkice. One te em dobro izjebu em ti posle krisku leba namazu. Elem prodje tome vise od deset godina i u mojoj su glavi carovale neke ninfice dok jednom sasvim slucajno uvece u stanu, posle par promasaja na siguricu nije komsinica (43 godine a ja 21) pripomogla. Kada sam ujutro rano ustajao jer sam trebao da idem na put a ono me budi ONA. Napravila za tih par sati kolacxe, skuvala kafu i sve mi to u krevet donela. Tada sam se ponovo posle duze vremena setio pokojnog dede Jovana. A o sexu da ne pricam bio je fantastican i nije bilo onog, jao pa sta ti o meni mislis, jao pa ja to nisam nikad. Cist odnos duga ljubav.
Pozdrav. |
|
|
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: juče 00:30
Godine: 57
|
28.11.2007, 20:14
EEHh!!!
Šta to beše, aha setio sam se: Mene više ne privlače ni plus, a ni minus, tu sam negde na niveli. Ove starije se spremaju da "bace kašiku", a ove mlađe nemaju dušu, poginuo bih za đžabe! Skoro sam pročitao jednu knjigu a naslov je "Tim", ne kao ekipa tim već kao ime muške osobe. Ona upravo opisuje jedan zanimljiv odnos dame u godinama, devojke, i mladića malo psihički nerazvijenog, ali zato izuzetno lepog i jakog, i sve se završava hepiendom po oboje. A dali je tako u životu, pa neznam. Prva iskustva u selu, pogotovu moja generacija i oko nje je imala upravo sa ženama znatno starijim od nas, a koje smo popularno zvali učiteljicama, bilo je tu razlike u godinama i duplo u odnosu na naše. Ali to najčešće brzo prođe kada progledasmo i videsmo da pored starih "koka" ima i "piletine", i normalno okrenusmo se većina nas prema pilićima. Znam neke kojima je to prvo krštenje bilo i najslađe pa i pored drugačije ponude i danas se odlučuju na koke starije. U ovom životnom dobu, u kome sam ja sada ne gledam mnogo napred, ali se ne vraćam ni mnogo nazad, tu sam gde sam i izleti mi nešto ne prijaju! Kako god sada izabrao moralo bi da zaboli, ili mene ili druge oko mene, kao u onoj dosetki: nema ljubavi bez bola, reče zec i siđe sa ježa. Ja ipak neću u tu priču-dosetku. I još nešto. Moj komšija je imao tada oko 50 i kusur godina, kada je na naše opaske i komentare za nešto mlađe devojke od nas, imao ovakav komentar: Vi jurite ove babe da ne poumiru, a nama prepustite ovu decu jer će te ih vi ipak sačekati, a mi ćemo polako za babama na onaj svet, dajte nam šansu. Nismo im dali šansu, i ipak su otputovali za babama. |
|
|
|
|
|
clan TNT grupe
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 00:43
Pol: Žensko
Godine: 42
|
28.11.2007, 20:17
Citat:
![]() |
|
|
|