VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa?
staro
  (#151 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 13:05
Pol: Žensko
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 27.08.2008, 20:35

Citat:
ajrin kaže: Pogledaj poruku
sudeci po mom iskustvu...
bitnije su druge dimenzije i brojke....
znam ja to
po svom

mislim iskustvu

i zato
rintam
ko Zzeljka Joksimovicka
po celu noc i dan

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#152 (permalink))
drth09
Početnik
drth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Suncadrth09 obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 06.01.2008.
Poslednji login: 22.11.2008 23:34
Godine: 28
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 28.08.2008, 00:24

Citat:
ajrin kaže: Pogledaj poruku
kod muskaraca ima, poznato je sta za njih znaci njihov polni organ i koliko su osetljivi na isti. kako se samo trude da nadomeste koji santimetar koji im je priroda uskratila...u svakom slucaju duzina penisa je uglavnom u disproporciji sa njihovim ljubavnickim sposobnostima, sudeci po mom iskustvu...
bitnije su druge dimenzije i brojke....

A joj... Ne znam kao ovo da kažem, a da ne ispadne prostački ili nepristojno, mada bih se najradje tako prostački izrazila. Ja sam godinama misila isto to o nadomeštanjima, disproporciji, bog zna kakvim nadčulnim sposobnostima. Dobro, ima i toga ali... j... mu sunce kako sada to da izgovorim a da ne budem prosta Definitivno ako ga je obdarila priroda moci će ono vreme i trud što troši za "nadomeštanje kojeg cm" za neke druge, možda korisnije stvari.

staro
  (#153 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 28.08.2008, 01:10

Koji sam ja kreten... Jeo sam živu decu sve do tridesete misleći da sam u proseku dok mi nisu rekle istinu... I jbg kad sam se već navadio na trud ja nastavio i shvatio što me ne ostavljaju...

staro
  (#154 (permalink))
ajrin
Početnik
ajrin će uskoro postati poznat članajrin će uskoro postati poznat članajrin će uskoro postati poznat član

Član od: 11.08.2008.
Poslednji login: 01.12.2008 00:52
Godine: 22
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 28.08.2008, 05:27

Citat:
drth09 kaže: Pogledaj poruku
A joj... Ne znam kao ovo da kažem, a da ne ispadne prostački ili nepristojno, mada bih se najradje tako prostački izrazila. Ja sam godinama misila isto to o nadomeštanjima, disproporciji, bog zna kakvim nadčulnim sposobnostima. Dobro, ima i toga ali... j... mu sunce kako sada to da izgovorim a da ne budem prosta Definitivno ako ga je obdarila priroda moci će ono vreme i trud što troši za "nadomeštanje kojeg cm" za neke druge, možda korisnije stvari.
e, al cudo jedno sta kompleks, bilo koje vrste, mozemo ga nazvati i nedostatak, nagoni coveka da radi, jedino kad smo nezadovoljni necim mozemo to nesto da dovedemo savrsenstva i tako prevazidjemo sebe.. i neko lepo rece jednom,...ono sto nemas, zajmi samom sebi
i nemoj mi reci da ti je jedino bitno da njegova i tvoja dimenzija tamo dole budu u proporciji pa cak po ceni potpune disproporcije vasih mentalnih koeficijenata?!

express yourself, don't repress yourself

staro
  (#155 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 28.08.2008, 08:09

Citat:
SlobodaUma kaže: Pogledaj poruku
Ja ne znam zasto su muskarci optereceni duzinom polonog organa, odnosno, zasto svi zele da imaju sto veci??!! Zenama velicina uopste nije bitna, cak sta vise, duzi a tanji imaju antistimulativno dejstvo, jer lupaju i tamo gde ne treba, a ne izazivaju uzitak, dok manji (ne mali!) a deblji, uz tehniku koja im se uvek pripisuje, prosto mame zensku supljinu da bude "popunjena"...
Nekako mi se ovaj odgovor ucino najbolji iako i ovde nije u potpunosti sve receno.

Kako merit rupu bez dna i kako ju zadovoljit....pitanje je sad?
Mali,Veliki,Debeli,Dugacki,Kratki....sve to nije bitno.
Za dobar sex je bitna tehnika, a za razmnozavanje i najveci "seljak" je dobar.

staro
  (#156 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 13:41
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 28.08.2008, 08:21

To o tehnici i veličini milokliza može biti čista demagogija. Imao sam jednog kolegu koji je stalno govorio:
- Moj je mali, ali tehničar!
Ova njegova šala je delovala skoro uvek simpatično dok mu jednom jedna dama nije uzvratila:
- Šteta! Meni treba veliki, ali inžinjer!

Rebel

staro
  (#157 (permalink))
zvecarka5
Banovan
zvecarka5 je na dobrom putu

Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 28.08.2008, 08:28

"milokliz?"
sta ti je to??

a ono sto je ta dama rekla da joj treba veliki, ali inzinjer kod te dame je rupa bez dna i ni sa cim nece bit zadovoljna.

Poruku je izmenio zvecarka5, 28.08.2008 u 08:34.

staro
  (#158 (permalink))
Kal_el
polumeseçar
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Godine: 42
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 28.08.2008, 08:38

moj nije neşto posebno a i nema grane
mada kad se popnu ne silaze s njega ko deca s treşnje

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#159 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 13:41
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 28.08.2008, 08:44

Citat:
zvecarka5 kaže: Pogledaj poruku
"milokliz?"
sta ti je to??

a ono sto je ta dama rekla da joj treba veliki, ali inzinjer kod te dame je rupa bez dna i ni sa cim nece bit zadovoljna.
Moguće. Međutim, ja sam uveren da je dama pokazala više duha nego moj navalentni prijatelj i svojim odgovorom ga ubila ko Nemca, tako da se ovaj baš deprimirao...

Rebel

staro
  (#160 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: danas 12:42
Godine: 23
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 28.08.2008, 10:12

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...jos kada bi u postovima upotrebljavao znakove interpukcije,mislim da bi ti komsija jos bolje stajao kod pripadnica lepseg pola...ionako si sveCki mega-car...uz dodatne korekcije,nijedna te ne bi pitala za duzinu i debljinu...
To su za mene gluposti toliko devojaka sam imao i zna se tacno kod kakvih riba su te gluposti o duzini bitne.Tako da te gluposti uopste nisu vazne i prostacke su,nije ljubav samo u sexu ljudi pa 21.vek je

Odgovor