|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? |
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2008.
Poslednji login: 16.04.2008 14:44
Pol: Muško
Godine: 42
|
duzina nema veze iako je lepo kad te pohvale zene da si obdaren!
mozda njima samo na pogled znaci velicina,ali sam ubedjen da i tehnicari ako znaju i pogode momenat postizu efekat |
|
|
|
|
|
LIMITED EDITION
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 12:58
Godine: 44
|
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? -
13.02.2008, 14:57
Kao prvo... gde se ženama veruje kada se 'ebu i počnu da lupetaju???... najbolje kada ćute i ne znaju šta reći... bar znaš da ih je nešto pogodilo,a sad da li pozitivno ili negativno to lako saznaš,ako ne odmah,ali sutra sigurno... A i koji je muškarac nekoj pa rekao da je krš i da je bolje da ga je bacio u nesvest nego što je njoj ga dao
![]() Kao drugo... nekima ženama znači i to mnogo,a drugima ne znači skoro ništa... ali je iluzorno očekivati da joj više prija kada ne zna da li je uopšte u njoj i kada bar to zna... ![]() Kao i meni što ne znači sisa ništa,a neko bi umro za velikom,mada sam ja ostao željan mleka,jer me keva dojila samo 2 meseca... Volim bradavicu više neg' 'leba jesti... ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: 05.09.2008 23:16
|
07.03.2008, 19:45
Slazem se, ali ipak je najbolje dovoljno velik sa znanjem.
![]() |
|
|
|
|
|
Circle jerk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.03.2008.
Poslednji login: juče 23:28
Godine: 38
|
08.03.2008, 16:12
nebitno....ako je mali imam dugacak jezik za lizanje.....a ako i to ne vredi, moz' se nadje neko prirucno sredstvo...flasa,staka,oklagija......
![]() |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 15:23
|
08.03.2008, 21:15
Nemam pojma. Na to treba da daju odgovor zene. Medjutim, ispricao bih jednu sali mog prijatelja o toj temi.
Naime, kada bi se u razgovoru povela raprava o ovom mitskom pitanju i kada bi se konacno izrekla vec cuvena i otrcana recenica: - Moj je mali, ali tehnicar! Pomenuti prijatelj bi odmah i ponosno dodavao: - Moj je zato veliki, ali inzinjer!!! Mislim da je jasno da je on dipling masinstva! Jbg, kad nekog hoce, onda hoce. ![]() Rebel
|
|
|
|