VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Koliku ulogu ima duzina penisa?
staro
  (#1 (permalink))
boki2006
Novi član
boki2006 je sramota za ovaj forum

Član od: 14.09.2006.
Poslednji login: 16.11.2006 01:15
Pol: Muško
Godine: 40
Koliku ulogu ima duzina penisa? - 14.09.2006, 23:45

Interesuje me vase misljenje,koliku ulogu za dobar sex ima duzina penisa.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 15.09.2006, 04:03

Kao prvo nadam se da neće biti još milijardu tema sa ovom problematikom

Veličina je bitna u smislu da mi ženske kad se sastavimo i kad smo raspoložene možemo da dočaramo to jedna drugoj U upotrebi su raznorazni termini. Onaj Koji Je Baš Pištaljka, Onaj Koji Je Taman (pravilno akcentovati kako ne bi imalo veze sa kolorom, mada može i to) i Onaj Koji Je Grande. S' tim što se pod Onim Koji Je Taman podrazumeva i da ima odgovarajući Fi ( ), što je u suštini ženama i najbitnije, te je stoga on i najpoželjniji.

Šalu (?) na stranu... o sexu je u neku ruku i nezahvalno pričati jerbo ga često ili precenjujemo ili potcenjujemo, a nezadovoljstvo često proizilazi iz toga što nismo u potpunosti sposobni da spoznamo sex. Mnogi ljudi jednostavno ne umeju da se opuste

U suštini više je muškarcima bitna veličina njihove alatke nego samim ženama. I zato su najčešće oni i postavljači ovakvih tema (uz poštovanje postavljaču).

Dok smo tako sabirale utiske (female bande često to rade), ispostavilo se da je u ovom slučaju ona "Pas koji laje ne ujeda" poprilično tačna. U najvećem broju slučajeva je Onaj Koji Je Baš Pištaljka najglasniji u društvu i sa ponosom koristi svoje uzrečice " Nabijem je ja... Nabijem ga ja..." takođe ne propušta priliku da pomene svoju Kobaju u superlativu i gde treba i gde ne treba. Oni Koji Su Stvarno Kobaja se retko hvale.

A kad bi znali koliko to nije ženama bitno u ONOLIKOJ meri u kojoj mislite da jeste, mnogi bi imali manje komplekse. Prvenstveno mislim na aktivne žene koje imaju iskustva, koje vole, koje su spoznale svoju sexualnost, kao i partnerovu, i koje znaju put do orgazma. Zajedničkog.

Svakoj ženi je odgovarajući onaj iz vaših gaćica koji joj na kraju izmami osmeh na lice. Bitno je imati bar toliki gajtan da nisi uslovljen da sve radiš u samo dva položaja jer iz ostalih nije izvodljivo. Naglasiću Fi I čvrstina. Da. Jako bitan faktor.

Nažalost, Onaj Koji Je Baš Pištaljka je generalno u maleru. On čak ispuši i za One Night Stand. Jbga.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 15.09.2006, 14:40

Tek toliku da obdarenijem muškarcu pruži dodatnu sigurnost u nesigurnim trenucima...bude opušteniji (psihički, ne fizički naravno) pa samim tim sex bude kvalitetniji...

Sa mog ličnog aspekta, odlična je prosečna dužina (ne kod Kineza, a još manje crnaca) koja ima zadovoljavajuću debljinu i čvrstinu...
Iskustvo me nauči da je čak bolje ako je manji, jer veći mloooogo bre boli...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#4 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 15.09.2006, 20:05

Duzina uopste nije bitna, bitna su osecanja, tehnika, iskustvo...

Evo, promenila sam potpis

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Godine: 32
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 15.09.2006, 23:45

Pa vidju vako, kad se dobro miJesha nije vazno kolka su i sherpa i varjacha, jab tako reko.. No dobro, me mozzzesh ni kafenom kashikicom kuvati 20 litara paradajza oodjednom..

Neka mi neko brzo objasni shta sam sad reko?

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#6 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 16.09.2006, 14:40

Citat:
HLEBmaster kaže:
Neka mi neko brzo objasni shta sam sad reko?
Pravu stvar!!!

Da dužina i debljina treba da odgovaraju dubini i širini...

i svi sretni... i zadovoljni...

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

staro
  (#7 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 17.09.2006, 17:55

Sve je dobro dok ne moram da pitam: Je l' mali us'o

Kad li ce ovim muskarcima vec jednom dopreti do mozga cinjenica da je vagina organ koji se vrlo brzo prilagodjava novonastalim okolnostima?

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#8 (permalink))
Prorok-de
Novi član
Prorok-de će uskoro postati poznat član

Član od: 07.09.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 12:59
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 18.09.2006, 11:44

nisam neki obdaren.ali uvek je mir u kucu...ne zali se zena,,zadovoljna.

staro
  (#9 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Godine: 25
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 18.09.2006, 13:01

Citat:
Meggy kaže:
Sve je dobro dok ne moram da pitam: Je l' mali us'o

Kad li ce ovim muskarcima vec jednom dopreti do mozga cinjenica da je vagina organ koji se vrlo brzo prilagodjava novonastalim okolnostima?

Lepo je sve Meggy objasnila.

goldie

staro
  (#10 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
Odgovor: Koliku ulogu ima duzina penisa? - 18.09.2006, 14:25

dokle god mi je osmijeh od uveta do uveta , ne opterecujem se tehnickim detaljima

nattydread is coming to dinner

Odgovor