VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Ljubav & sex > Erotika & sex

Erotika & sex Erotske priče - pređimo sa dela na reči

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Vođenje ljubavi / seks
staro
  (#21 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Vođenje ljubavi / seks - 12.09.2007, 09:15

Sex možeš imati sa svakim ,a voditi ljubav samo sa odabranim razlika drastična

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 09:53
Godine: 29
Odgovor: Vođenje ljubavi / seks - 12.09.2007, 09:20

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
da li ste se ikada kajali nakon seksa?

e, to je seks. cist odnos sa osobom za koju i ne morate da znate ko je i odakle je. samo smirivanje "snage" i vracanje krvi u mozak.

a kada dozivite i osetite svaki dodir, uzdah, pokret i misao. to je vodjenje ljubavi.

moje misljenje...
Slažem se apsolutno. Mali, kad uzmognem, dam ti reputaciju. Nešto sam se razbahatila danas Imam te na oku.

staro
  (#23 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Odgovor: Vođenje ljubavi / seks - 12.09.2007, 09:44

Citat:
alokin74 kaže: Pogledaj poruku
da li ste se ikada kajali nakon seksa?

e, to je seks. cist odnos sa osobom za koju i ne morate da znate ko je i odakle je. samo smirivanje "snage" i vracanje krvi u mozak.

a kada dozivite i osetite svaki dodir, uzdah, pokret i misao. to je vodjenje ljubavi.

moje misljenje...
Ej sad ću te i ja citiram...
Da bilo je trenutaka kad sam se kajala...A to je bilo obično kad znam šta ce taj seks "proizvesti"... Kad znam da se neće ponoviti, i da meni to ništa nije značilo, kao što je možda "iskorišćenoj" strani...
A vođenje ljubavi...da ima emocija...ima osećanja...a povrh svega jedno drugo uživanje...

staro
  (#24 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Vođenje ljubavi / seks - 12.09.2007, 17:15

razlika izmedju ova dva je samo u tome sto za sex nije potrebno ono sto vodjenje ljubavi to cini.. znaci, pogled, dodir.. koji sex razdvaja od vodjenja ljubavi samo po emocijama..
doduse, i vodjenje ljubavi postaje sex posle par minuta..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#25 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 23:49
Godine: 34
14.09.2007, 20:43

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Slažem se apsolutno. Mali, kad uzmognem, dam ti reputaciju. Nešto sam se razbahatila danas Imam te na oku.
Hva-La.

Volim kada me posmatraju. Uvek malo

Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
Ej sad ću te i ja citiram...
Da bilo je trenutaka kad sam se kajala...A to je bilo obično kad znam šta ce taj seks "proizvesti"... Kad znam da se neće ponoviti, i da meni to ništa nije značilo, kao što je možda "iskorišćenoj" strani...
A vođenje ljubavi...da ima emocija...ima osećanja...a povrh svega jedno drugo uživanje...
Mislim da te nisam shvatio. Nezgodno je kada budes s nekim, a znas da nece biti nista vise i nikad vise. Zelis da se desi to i kraj... A posle toga kajanje. Mislim da je kod nas muskih malo-mnogo drugacije. Dok se spremamo da napadnemo i uradimo to sva krv nam se slije dole i vise ne razmisljamo. A kada zavrsimo, ma koliko to trajalo, krv se vrati na pravo mesto, a onda je vec kasno i nakon toga, uglavnom, sledi kajanje, priznali mi to ili ne. Jedini spas za nas je to sto nama ide u pozitivu kada "udarimo jos jednu recku", dok vama zenama to nikako ne ide u prilog. Bar ne u nasoj sredini, na Balkanu. Mada je kajanje isto. E to je za mene "samo seks".
Kada ti se desi da nakon seksa pozelis da sa tom osobom ponovo, i ponovo, i ponovo, imas seks ... e to je vodjenje ljubavi.

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
razlika izmedju ova dva je samo u tome sto za sex nije potrebno ono sto vodjenje ljubavi to cini.. znaci, pogled, dodir.. koji sex razdvaja od vodjenja ljubavi samo po emocijama..
doduse, i vodjenje ljubavi postaje sex posle par minuta..
Vodjenje ljubavi moze postati samo seksom ne nakon par minuta, vec nakon par godina. Ako ikada dodjes u situaciju da ti nakon vodjenja ljubavi s nekim to preraste u samo seks, znaj da je vreme da promenis osobu sa kojom si do tada vodila ljubav.

"Ne znam mnogo o ženama, ali čuo sam strašne priče" Harold Pinter

Poruku je izmenio Mish, 14.09.2007 u 21:02. Razlog: spajanje tri uzastopne poruke

staro
  (#26 (permalink))
dndr
Iskusni forumdžija
dndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat člandndr će uskoro postati poznat član

Član od: 16.04.2007.
Poslednji login: 18.11.2008 09:07
Godine: 41
Odgovor: Vođenje ljubavi / seks - 24.09.2007, 11:33

Sve je dobro što se dobro svrši...

ljubav@sex
staro
  (#27 (permalink))
Snow White
Novi član
Snow White je na dobrom putu

Član od: 28.07.2007.
Poslednji login: 03.04.2008 03:23
ljubav@sex - 08.11.2007, 20:53

Sta je za Vas vodjenje ljubavi :samo jedna recka vise ili cin savrsenstva?

Odgovor: ljubav@sex
staro
  (#28 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: ljubav@sex - 08.11.2007, 22:14

mnogo toga, ali recka sigurno nije.

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

Odgovor: ljubav@sex
staro
  (#29 (permalink))
sonja_ns.
Poznata faca
sonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Suncasonja_ns. obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 12.10.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 23:06
Godine: 38
Odgovor: ljubav@sex - 11.11.2007, 20:51

Vodjenje ljubavi je mnogo vise od jedne recke,a savrsenstvo dolazi nakon devet meseci.

*Od svih istina najdublje su i najtrajnije istine srca*

Razlika IzmeĐu VoĐenaj Ljubavi I Sexa?!
staro
  (#30 (permalink))
HITMEN
Početnik
HITMEN je na dobrom putu

Član od: 19.12.2007.
Poslednji login: 05.11.2008 21:35
Razlika IzmeĐu VoĐenaj Ljubavi I Sexa?! - 28.12.2007, 01:59

Ja pravim VELIKU razliku između ovo dvoje.
Vođenje ljubavi mi je mnogo zanimljivije, ali sex je korisna stvar.

Poruku je izmenio goldie, 28.12.2007 u 02:06.

Odgovor