|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Forumaška intuicija |
|
Odgovor: Forumaška intuicija |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Forumaška intuicija -
23.06.2006, 03:07
Citat:
Mogu ti reci da si pogodila dosta. Nosim naocare, a od dzepne memorije se ne odvajam. Sta cu kad volim te lepe slatke male i korisne gadget-e.... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
|
23.06.2006, 10:23
Citat:
crna duga kosa, crne oci (fala vi na 10 cm.. )stidljiva samo kad treba ![]() |
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
|
Ja cu Squaw
Visoka oko 175cm,svetla kosa srednje duzine,sitne smedje oci,atletski tip,jako duhovita i samouverena. Jesam li pogodila? |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
|
Ja cu HlebMastera
srednje visine, ni mrsav ni debeo, svijetlo smedja kosa, blago kovrcava, vjecno pozitivan, nasmijan, glavni u drustvu, uvijek ima nesto zanimljivo i komicno da kaze, ponosno gestikulira dok prica... ima li neke nade??? tek sam pocetnica u bacanju pasulja ![]()
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
|
23.06.2006, 14:01
Citat:
) i produžila, smanjila si mi oči, a ovo ostalo je ok kažu ljudi... e u poslednje vreme su mi se properties malo povećale a nisam vežbala duuuugo pa samo neki delovi mene žive od stare slave "mala je k'o sajla" ![]()
|
|
|
|
|