|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Forumaška intuicija |
|
|
|
uhvatio i popustio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
|
Odgovor: Forumaška intuicija -
30.01.2008, 00:51
Najgora-budućnost> Slučajno povezano nema veze sa stvarnošću koja te očekuje. Budućnost ti je lepa, ali ima jedno "ali". Malo ali, ali vrlo važno, a to je otmi se sama sebi, isuviše si se stegla, pukni razbi oklop i idi dalje, uhvati svaki trenutak, tren, nađi lepo u najmanjem, ako je veliko lepo, i nije mnogo lepo i neznači, ceo ti je život takav i nije mnogo lak, čak štaviše težak. Imaš šanse da ti lakne, i da bude lepo, i pusti tugu i rezignaciju, pregazi sitnice, pregazi loše reči, pa to su samo reči, a posao , pa i to je sastavni deo težine života, ima li neček drugog , boljeg, možda ima kod drugih okolo tebe, ali iz tvog ugla, možda je njima teže, ti imaš šansu idi dalje...
I na kraju: nemoj srljati inadžiski, povuci neki put ručnu, dobro je za motor da se okali! Ih, al sam izlupaoooo! |
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
18.04.2008, 15:21
e.. ja cu Mishicu, posto sam se o njoj bas malopre nesto zamislila.. posto vidim da je ranije dosta vise nego sad.. i to uglavnom na temama koje zahtevaju iznosenje stava..
ovako, drzim da je Mishica jedna veoma karakterna osoba, koja se bori za svoje stavove i ciljeve sredstvima koje poseduje.. retko kad odsutpa od normi, lepo ja vaspitana i veoma inteligentna osoba.. opusta se samo uz osobe koje dugo poznaje ![]() e izgled.. ne bih znala, vise sam joj zavirivala u glavu ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 00:26
Pol: Žensko
Godine: 28
|
11.11.2008, 00:41
ChichaGlisha
![]() Puna pozitivne energije,ima veoma dobru moc zapazanja i pamcenje je odlicno sluzi... ![]() Veoma cesto zna da cita izmedju redova, neko ko veoma drzi do svojih stavova i principa, druzeljubljiva ,a ipak samo svoja... Tugu kanalise kroz smeh,a ima je u njoj... ![]() Izuzetno inteligentna osoba sa veoma istancanim smislom za humor, puna ljubavi prema jednom malom bicu ... Beg od stvarnosti trazi u svojim svetovima,kroz koje samo ona moze proci... ![]() Sto se tice fizickog izgleda nekako mi uz nju ide sitna crka sa krupnim ocima, nalik ocima srne... ![]() Stvarnost je stvarnija,ako joj dodas malo nestvarnog ...
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Forumaška intuicija |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Prva bračna ponuda VojvodinaCafe-a | gogothegreat | Chit-Chat | 119 | 15.11.2008 21:55 |