VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Koliko se mi ustvari poznajemo?
staro
  (#1 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 15:11
Pol: Žensko
Godine: 31
Koliko se mi ustvari poznajemo? - 28.08.2008, 22:43

Upravo se setih,kako mi jedna meni draga,i uvažena forumašica,videvši moju fotku rekla sledeće:

-Trebalo mi je samo godinu dana da te ''provalim'',mislila sam da si neka tetkasta sa trajnom na glavi

Naravno,nasmejalo me veoma...,a to šta je ona ''provalila'',nije ni bitno,nego me podstaklo na razmišljanje,koliko se mi ustvari poznajemo,da li brzo ili pogrešno sudimo o ljudima,o kojima ipak ne znamo ništa.

Na osnovu čega donosite zaključke,o ljudima sa kojima kuckate ovde,skoro svaki dan ?(pod uslovom da su vam nepoznati naravno)

Čitate li malo i između redova?

Šta je presudno da o nekome stvorite određenu sliku?

Da li se i prevarite nekad?

treći oblačić levo...dugica

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?;)
staro
  (#2 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 13:41
Pol: Muško
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?;) - 28.08.2008, 23:21

Mislim da su naša upoznavanje na ovkav način specifična. Svi smo mi svojevrsni i uslovno rečeno slepci i koristimo i oštrimo neka druga čula kako bi anticipirali jedni druge. Pisana reč ume da bude sjajan izvor informacija o osobama koje nas interesuju. Verujem da nisam jedini koji može dosta tačno da predvidi ponašanje nekih forumaša u pojedinim situacijama, i siguran sam da i mene na isti način mogu predvideti neki koji to zaista žele i umeju. Znači, mi se poznajemo, a neki među nama čak i dobro. To što ne znamo kako ko izgleda, u ovakvoj vrsti druženja, i ne mora biti hendikep. Možda je tako čak i bolje. Ima i tu nekih draži...

Rebel

Poruku je izmenio memento, 29.08.2008 u 00:36.

Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?
staro
  (#3 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 15:35
Godine: 34
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo? - 29.08.2008, 00:34

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
Spadam u onaj krug ljudi koji uvek čitaju između redova. Mislim da na taj način stvaram sebi potpuniju sliku o osobi čiji post čitam. Jer ne pišu svi na svim temama. Neki pišu sasvim otvoreno, neki dvosmisleno (pa ko kako protumači ), neki opet preopširno, dok pojedini više vole da čitaju nego da pišu. Smatram da sve to otkriva dosta o kakvoj se osobi radi.

Kao što reče memento, čulo vida u ovoj vrsti komunikacije nam je uskraćeno pa se neka druga čula izoštravaju.

Citat:
Ne znam da li je jedna stvar dovoljna da nekoga svrstam u ovu ili onu grupu, ali dešava se i to da mi se neko ne svidi već nakon par postova. I obrnuto, naravno. Kao što se nekima dešava „ljubav na prvi pogled“.

U suštini obraćam pažnju na sitnice i po tome prosuđujem ko je kakav. Na sitnicama neki padaju, dok neke druge one mogu dići u nebesa u mojim očima.

I da, dešava se da pogrešno procenim nekoga. Ljudi smo, a oni greše.

When life hands you lemons, ask for tequila and salt

staro
  (#4 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?;) - 29.08.2008, 02:56

Citat:
da li brzo ili pogrešno sudimo o ljudima,o kojima ipak ne znamo ništa.
to radimo u svakodnevnom zivotu, dok prolazimo ulicom ili pijemo kafu u kaficu prva procena ili utisak uglavnom mnogo znace.. pa sto bi onda forum bio razlika?

Citat:
Na osnovu čega donosite zaključke,o ljudima sa kojima kuckate ovde,skoro svaki dan ?(pod uslovom da su vam nepoznati naravno)
posto ja ovde jos uvek nikoga ne poznajem licno, samo preko poruka i foruma, mogu da ih poznajemo samo preko ovog mesta.. poruke koje pisu, nacin na koji pisu poruke, nacin na koji diskutuju, nacin na koji se sale.. jednostavno, kroz necije poruke mozes da provalis kako neko razmislja, cak i da folira, uvek ce dati bar deo svojih misli..

Citat:
na svakom ovakvom obliku komunikacije, moras da citas izmedju redova, jer nas ima raznih, raznih shvatanja, raznih osoba.. moras da naucis da citas izmedju redova.. jednostavno, ovde ne moze sve da se nacrta

Citat:
npr. o jednoj forumasici odavde imala sam neko svoje misljenje o njenom izgledu i kad sam joj videla sliku, bila sam u pravu po pitanju izlgeda, a da pre toga nisam imala predstavu kako moze da izgleda
e drugi slucaj.. jednog forumasa sam odavde zamisljala sasvim drugacije, sto po godinama, sto po izgledu.. jednostavno, po njegovom pisanju ja sam shvatila sasvim drugu pricu..
znaci, sve je stvar toga kako se ta osoba nama porukama predstavi.. i od toga kako mi to koncipiramo u glavi..

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#5 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 10:23
Godine: 26
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?;) - 01.09.2008, 17:17

Upravo onoliko koliko dozvolimo onima koji su vredni pažnje da nas upoznaju

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#6 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:55
Godine: 26
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?;) - 01.09.2008, 17:18

da,prwi utisak nosi puno....tako je to,mada treba skenirati malo,pa zakljuciti...

u zdrawom tijelu zdraw i dug

staro
  (#7 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?;) - 01.09.2008, 18:06

smesno je govoriti o poznavanju...ponekad mislite da poznajete nekog u dusu a opet vas taj neko iznenadi i shvatate da nista i nikoga ne znate....i zar pre svega ne treba postaviti pitanje koliko sami sebe poznajemo? zar vam se ne desava da se samo-iznenadite ponekad? da ne umete da procenite svoju reakciju u odredjenoj situaciji? da vas moral nije ni nepromenljiv ni nekvarljiv? da se vasi ciljevi sumanuto smenjuju? da ono sto ste voleli juce nije obavezno i ono sto cete voleti sutra? da ....

dakle....
ne,ne poznajemo mi nikog....
ponekad samo prepoznajemo u drugima naznake onog sto jesmo ili onog sto zelimo da budemo,i to nam se svidi,jako,jako.....i onda,kazemo :Znam te od prvog trena......

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#8 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?;) - 01.09.2008, 19:03

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
.

dakle....
ne,ne poznajemo mi nikog....
...ja poznajem kal_ela ...

...i još tuce zanimljivih faca odavde...

...raznosim damama p....

...oklone...

Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?
staro
  (#9 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 13:41
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo? - 01.09.2008, 19:11

Ja sam nedavno upoznao jednu damu sa foruma, ali neću da kažem koju.

Rebel