VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?
staro
  (#11 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo? - 01.09.2008, 19:13

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Ja sam nedavno upoznao jednu damu sa foruma, ali neću da kažem koju.
..ako je dama onda ni ne moraš da mi kažeš...

...raznosim damama p....

...oklone...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:51
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo? - 01.09.2008, 19:17

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
..ako je dama onda ni ne moraš da mi kažeš...
Možda izgleda neverovatno, ali dama je autentična.

Rebel

staro
  (#13 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 23:24
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo? - 01.09.2008, 21:34

Ljudi obično greše u prvim procenama.U to sam se uverila i sama nekoliko puta(što zbog svojih ličnih grešaka,što zbog tuđih).
Nikog iz tog razloga ne volim, na prvu loptu ,da okarakterišem kao dobre ili loše.Svakom dajem šansu da mi se svidi ili ne.
U suštini,u svakome tražim nešto što će mi se svideti jer uvek želim da vidim dobro u ljudima.I kad vidim nešto loše,trudim se da zanemarim.To mi nije dobra osobina jer sam se često opekla,dajući pogrešnim ljudima šansu,ali i to je životna škola u kojoj sam još uvek đak.

Lično poznajem misti-ona mi je dugogodišnja prijateljica,koleginica i komšinica.

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?;)
staro
  (#14 (permalink))
Samuraj
Ipon son
Samuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostaleSamuraj je uzor za ostale

Član od: 14.06.2008.
Poslednji login: juče 23:29
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?;) - 01.09.2008, 21:47

dakle....
ne,ne poznajemo mi nikog....
ponekad samo prepoznajemo u drugima naznake onog sto jesmo ili onog sto zelimo da budemo,i to nam se svidi,jako,jako.....i onda,kazemo :Znam te od prvog trena......написа believer!

Заиста лепо речено, мислим да није потребно рећи да у суштини делим ово мишљење.
Никада ме други нису разочарали само сам понекад био разочаран собом што сам неке ликове сматрао пријатељима и што у њима нисам на време видео оно што они у бити и јесу...

Живима по заслузи, мртвима по обичају

Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?;)
staro
  (#15 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 01:20
Godine: 31
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo?;) - 01.09.2008, 23:24

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
Upravo onoliko koliko dozvolimo onima koji su vredni pažnje da nas upoznaju
na ovo sam i mislila,zapravo,što se tiče druženja na forumu.

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
smesno je govoriti o poznavanju...ponekad mislite da poznajete nekog u dusu a opet vas taj neko iznenadi i shvatate da nista i nikoga ne znate....i zar pre svega ne treba postaviti pitanje koliko sami sebe poznajemo? zar vam se ne desava da se samo-iznenadite ponekad?
U RL,nailazimo na tu pojavu stalno,iznenade nas ljudi koje znamo ceo svoj život,pa nam se ''obije'' o glavu,misleći da nekog poznajemo u dušu..meni još uvek zveči,od poslednjeg ''iznenađenja''
Što se tiče mene same,nikada se ne zaričem...baš zbog raznih okolnosti koje nosi život.

Citat:
ne,ne poznajemo mi nikog....
...upravo tako ,počevši od onoga što sam ga rodila.

...a predrasude o nepoznatim ljudima su čudo...naročito,ako nam se učinilo,ono:Znam te ja od prvog trena...

Ali... moja priroda je takva...da uvek u ljudima tražim ono ''dobro''...pa nek ide život .

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#16 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo? - 01.09.2008, 23:29

...uopste nemam nameru da se upoznajem,otkrivam i pokazujem...
...dobro...jebachina moze...to je ok...

...hell ain't a bad place to be...

staro
  (#17 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:51
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo? - 01.09.2008, 23:57

Uz svo uvažavanje postova i mišljenja koji su prethodili ovom pisaniju, verujem da je se diskusija previše reletivizirala i otišla u krajnju egzistencijalnu varijantu bitnu lišenu svakidašnje životnosti. Reći da ne poznajemo sami sebe, a kamoli druge, ima jedino smisla ako je izgovoreno u atinskoj stoi, na odmoru, dok Sokrat doručkuje.

U doba izrazite anticipacije svega i svačega, u jednoj igri koja se zove VC cafe i na temi Koliko se mi u stvari poznajemo više je nego preambiciozno rukovoditi se određenim stavovima, koji zaista u jednom sasvim drugačijem kontekstu imaju svoj dubinski smisao u spoznaji sebe samoga u filosofskom pravcu zvanom stoicizam...

U dobu kojem su prethodili Mata Hari i njen legitimni naslednik Džemsa Bond i ostali demistifikatori ljudskih misli, kao što su čika Sigmund Frojd i njegovi naslednici, potpomognuti modernom tehnologijom i statističkom obradom podataka, teško da se bilo ko od nas može bilo gde sakriti od neke opskurne opservacije, kroz koju nas neko, ko to želi, može toliko upoznati da nas može vrlo uspešno anticipirati i bez nekog posebnog ulaženja u neke naše originalne mentalne postavke za koje mislimo da su po prvi puta viđene u kosmosu...

Rebel

staro
  (#18 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo? - 02.09.2008, 00:15

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Uz svo uvažavanje postova i mišljenja koji su prethodili ovom pisaniju, verujem da je se diskusija previše reletivizirala i otišla u krajnju egzistencijalnu varijantu bitnu lišenu svakidašnje životnosti. Reći da ne poznajemo sami sebe, a kamoli druge, ima jedino smisla ako je izgovoreno u atinskoj stoi, na odmoru, dok Sokrat doručkuje.
lepo....
znate li kako bi moja kuma nazvala ovaj post ? "Ja cu da vam ga metnem a vi ga izvadite ako vam se ne svidja"...
pa hajdemo da bistrimo onda na temama o seksu...plebs ce biti van sebe od radosti.....

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#19 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
Odgovor: Koliko se mi ustvari poznajemo? - 02.09.2008, 00:18

Citat:
believer kaže: Pogledaj poruku
lepo....
znate li kako bi moja kuma nazvala ovaj post ? "Ja cu da vam ga metnem a vi ga izvadite ako vam se ne svidja"...
pa hajdemo da bistrimo onda na temama o seksu...plebs ce biti van sebe od radosti.....
......plebs jedva ceka...

...hell ain't a bad place to be...