|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Zapiši - ako ti je loš dan |
|
Odgovor: ZAPIŠI - ako ti je danas LOŠ dan |
|
|
Odgovor: Zapiši ako ti je LOŠ dan |
|
|
|
|
Odgovor: Zapiši - ako ti je loš dan |
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 15:53
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Zapiši - ako ti je loš dan -
28.05.2008, 22:21
....pa los dan je pre blaga rec....
...katastrofa bi mi vise odgovarala... Po ovoj vrucini sam izigravala ping pong lopticu izmedju moje direktorice i gospode u poreskoj....Jos su gospoda bila u pravu....i znala da sam da jesu.....pa sam se osecala ko ![]() ...i tako....da ne nebrajam dalje.... Katastrofa... ![]() Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:24
Godine: 46
|
28.05.2008, 22:56
pa ajd' i ja da se pretplatim na ovu temu
(uz osmeh). Prvo bih dala savet onima koji imaju problema sa "trckalicom" ili ti dijarejom: Draga krezava u Kanadi tesko da ces naci caj od dunje koji bi ti u ovom "stanju" pomogao, ali druga opcija je Coca-Cola. Ovo nije zezanje. To sam cula od moje tetke, koja je inace deciji lekar u penziji. Nikakve tablete.... samo loci Colu i ... onda se najedi sarmetine, pa opet iz pocetka![]() Meni je danas los dan... nije prijatno ici na mamografiju... ali sta se mora, mora se. Inace, klinike, raznorazne sale i sobe za kojekakva testiranja, snimanja, analize i ostala ispiranja me cine nervoznom i samim tim mi ukake ceo dan ![]() Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
|
|
just a girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 18.05.2008.
Poslednji login: danas 23:00
Godine: 30
|
28.05.2008, 22:58
Boli me glava danima,a čini mi se da je danas najgore.
Još sam i koleginici obećala da ću da joj odradim neki izveštaj,a ne radi mi se ni malo.Lepše mi je ovde sa vama iako mi taj posao visi ko onaj mač nad glavom u crtaćima. |
|
|
|