VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Zapiši - ako ti je loš dan
staro
  (#1 (permalink))
bane k
Novi član
bane k je na dobrom putu

Član od: 19.05.2008.
Poslednji login: 13.06.2008 23:35
Pol: Muško
Godine: 50
Zapiši - ako ti je loš dan - 22.05.2008, 23:30

Ima dana kad neznam šta ću sa sobom , imam problem a nemam kome da kažem , prenesi ga ovde , možda neko ima sličan i ponudi rešenje ?

Možda razbijem maler , već par dana mi baš neide , možda zbog ovih izbora ili je u pitanju promena vremena , ko zna , možda moj problem i ostane ovde.

Znam da će biti i lepih dana , ajmo o tome na drugom mestu , zapišimo i nešto lepo , rezultat će biti interesantan .

bane k

Poruku je izmenio Goga, 22.05.2008 u 23:36. Razlog: Dve uzastopne poruke

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: ZAPIŠI - ako ti je danas LOŠ dan
staro
  (#2 (permalink))
_baba_
nadžak baba
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 19:52
Pol: Žensko
Odgovor: ZAPIŠI - ako ti je danas LOŠ dan - 27.05.2008, 19:59

Niko nema lose dane? Blago meni...

Ajd ja cu da se zapljunem ovde. DakleM, jutros sam dobila dijareju, da ne kazem proliv. Ne bi to bilo nista lose, taman mi dobro doslo da ocistim organizam od ove hemije iz hrane, medjutim....danas se na sporetu krcka sarma. Cak sam nabav'la i futoski kiseli kupus. A svi znamo da kiseli kupus ima laksativno dejstvo, pa ne smem ni da pomislim sta bi mi se desilo kad bih ga pojela u ovom sranju, pardon stanju.
Tako da se ja zbog toga osecam jako lose i bas mi je neki bezveze dan.

staro
  (#3 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:52
Godine: 34
Odgovor: ZAPIŠI - ako ti je danas LOŠ dan - 27.05.2008, 20:32

Aj ti se zapljuni a ja ću da se pretplatim...kako me krenulo ovih dana sve sam cik-cak bod :veze: (ne vata!)...šef mi ovih dana veze sitan vez

Odgovor: Zapiši ako ti je LOŠ dan
staro
  (#4 (permalink))
bane k
Novi član
bane k je na dobrom putu

Odgovor: Zapiši ako ti je LOŠ dan - 28.05.2008, 21:29

Pozdrav za _baba_ i Najgora !

Nešto je ovde čudno , za sedam dana samo nas troje ima loš dan , super za one druge ,
samo sumnjam da su baš iskreni . Možda neće da pišu loše stvari , dobro , njihovo pravo. Samo , mislim da će biti loših dana koje će nam doneti političari .
Evo , meni danas ceo dan neki košmar , sve slušam vesti i nemogu da verujem , pa neće valjda opet nazad u redove i one silne nule. Moraću nešto da popijem zasigurno , ili spavanja nema. nadam se da sutrašnji dan neće biti za ovu rubriku . pozdrav Bane k

Poruku je izmenio Goga, 28.05.2008 u 21:37. Razlog: Identični postovi...

staro
  (#5 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:52
Godine: 34
Odgovor: ZAPIŠI - ako ti je danas LOŠ dan - 28.05.2008, 21:37

Des' ti bane k nema te k'o da ćeš da poskupiš daj mani se tih vesti....sedi popi' nešto

kao što rekoh...meni neka frka na poslu sve se nešto uzjebali, da prostiš, udarila svima vrućina u glavu...ova mala popila otkaz, dobro možda je i zaslužila...al' opet...nije svejedno to sve gledati...neprijatno skroz

staro
  (#6 (permalink))
bubasvaba
BeetleHeart
bubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimumbubasvaba je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2008.
Poslednji login: juče 13:47
Godine: 32
Odgovor: ZAPIŠI - ako ti je danas LOŠ dan - 28.05.2008, 21:46

mene su danas četiri sata držali zatvorenu bez vode u zagušljivoj prostoriji u kojoj je bilo +35C...a bila je klima, al su se neki plašili i branili da se uključi jer će nešto da ih preseče...
i još su me nervirali onim što su izgovarali... i još sam bila i gladna...

kad sam izasla iz tog horora shvatila sam da mi je nešto bilo sa moždanim ćelijam... nismo uspeli da se povežemo one i ja... još uvek...

...srce se nosi javno...

staro
  (#7 (permalink))
bane k
Novi član
bane k je na dobrom putu

Odgovor: ZAPIŠI - ako ti je danas LOŠ dan - 28.05.2008, 22:02

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Des' ti bane k nema te k'o da ćeš da poskupiš daj mani se tih vesti....sedi popi' nešto

kao što rekoh...meni neka frka na poslu sve se nešto uzjebali, da prostiš, udarila svima vrućina u glavu...ova mala popila otkaz, dobro možda je i zaslužila...al' opet...nije svejedno to sve gledati...neprijatno skroz
Ma, u pravu si , nije me bilo , a nije bilo ni prave teme , nego sve mislim da ću i sutra imati uzbudljiv dan , digla se frka oko bazena , nije spreman a vrućine počele . Obećale kurve političke pre izbora a već zaboravili i na nas i bazen , ko kažu , daleko su sledeći izbori . Mogu Vam reći da je taj bazen sve što imamo , sve drugo je sjebano i pokradeno , ako prodaju i to možemo se slikati kao što se već i slikamo za neke druge stvari. Nego , javiću Vam kako je prošlo , možda nam donesete sreću , ko zna .

Odgovor: Zapiši - ako ti je loš dan
staro
  (#8 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 15:53
Godine: 29
Odgovor: Zapiši - ako ti je loš dan - 28.05.2008, 22:21

....pa los dan je pre blaga rec....

...katastrofa bi mi vise odgovarala...

Po ovoj vrucini sam izigravala ping pong lopticu izmedju moje direktorice i gospode u poreskoj....Jos su gospoda bila u pravu....i znala da sam da jesu.....pa sam se osecala ko

...i tako....da ne nebrajam dalje....

Katastrofa...

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

staro
  (#9 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:24
Godine: 46
Odgovor: Zapiši - ako ti je loš dan - 28.05.2008, 22:56

pa ajd' i ja da se pretplatim na ovu temu (uz osmeh). Prvo bih dala savet onima koji imaju problema sa "trckalicom" ili ti dijarejom: Draga krezava u Kanadi tesko da ces naci caj od dunje koji bi ti u ovom "stanju" pomogao, ali druga opcija je Coca-Cola. Ovo nije zezanje. To sam cula od moje tetke, koja je inace deciji lekar u penziji. Nikakve tablete.... samo loci Colu i ... onda se najedi sarmetine, pa opet iz pocetka

Meni je danas los dan... nije prijatno ici na mamografiju... ali sta se mora, mora se. Inace, klinike, raznorazne sale i sobe za kojekakva testiranja, snimanja, analize i ostala ispiranja me cine nervoznom i samim tim mi ukake ceo dan

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#10 (permalink))
misti
just a girl
misti je dostigao maksimummisti je dostigao maksimummisti je dostigao maksimummisti je dostigao maksimummisti je dostigao maksimummisti je dostigao maksimummisti je dostigao maksimummisti je dostigao maksimummisti je dostigao maksimummisti je dostigao maksimummisti je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2008.
Poslednji login: danas 23:00
Godine: 30
Odgovor: Zapiši - ako ti je loš dan - 28.05.2008, 22:58

Boli me glava danima,a čini mi se da je danas najgore.Još sam i koleginici obećala da ću da joj odradim neki izveštaj,a ne radi mi se ni malo.Lepše mi je ovde sa vama iako mi taj posao visi ko onaj mač nad glavom u crtaćima.

Odgovor