|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kakav ste forumas? |
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
|
Odgovor: Kakav ste forumas? -
10.04.2007, 17:24
Pišem u serijama... Nekad me ima danima, onda me nema neko vreme. Pogledam ono što me zanima od tema, pročitam ono što je napisano, ostavim komentar ako imam šta da kažem... Srednje prosečno. Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Godine: 46
|
10.04.2007, 17:30
Trudim se da pratim skoro sve teme, ili bar one koje su po meni interesantne.
Ponekad mi se desi da bih zelela nesto da napisem na nekoj od tema, ali mi jednostavno mozak blokira, pa se uglavnom zadrzavam na easy temama. Mnogi su primetili vec, da je moja opsesija na forumu fotografija, i koje kakve razne slicke animirane i neanimirane. Cak mi je postavljeno pitanje da li je fotografija moj hobi ili profesija. Nije profesija... ![]() Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
|
|
v u c i c a
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 01:49
|
12.04.2007, 23:46
trudim se da budem dobar , a dal' jesam to cete vi reci...nevolim politiku i jako teske teme ![]() uglavnom posetim sve interesantne teme i zabavu (volim da se igram) ![]() |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: juče 12:21
|
15.04.2007, 02:21
svako svoje slobodno vreme provedem na VC, prosvrljam malo ......i pogledam neke nove teme ili se setim nekih starih ....uglavnom sam ovde...ili spavam
![]() |
|
|
|
|
|
Genius
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
|
15.04.2007, 07:56
Nisam forumas..
.(josh) svracam povremeno, procitam ponesto, neki put i napisem stosta, kada pomislim da imam sta reci (a neki put i preteram.. ), ima nekih ovde cije tekstove volim da procitam, (njih desetak, za sada),necu da imenujem nikog...(moze na PP ...ali za pivo,..ili tortu,..parce...), ima i koje preskacem. Sa nekima se slazem, sa nekima ne, ima i bezobraznih..(mozda sam za nekoga i ja) ali to valjda tako ide...zivot. Trudim se da NIKOGA ne povredim, ni slucajno... postujem misljenje drugog..(ali ne moram se slagati uvek sa istim..) Pokusavam da pronadjem svoje mesto, negde na dugackoj skali koju sacinjavaju svi forumasi...pri dnu ili vrhu, manje je bitno. |
|
|
|