|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sta ne volite na forumu? |
|
Odgovor: Sta ne volite na forumu? |
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Poštujem što si otvorio ovu temu, i drago mi je što razumeš i shvataš šta je opuštanje i zezanje. Ovaj forum, chit - chat, kao i pričaonica, upravo za to i služe.
Naravno da na ovaj način nisam otkrila toplu vodu. ![]() Šta je kome cilj... ![]() Mislim da je i to sloboda izbora, šta će, gde će i kako će da piše... ![]() Odgovore - delimične možeš da pronađeš na forumu Psihologija, tema: Više vredim ako imam više poruka Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Godine: 33
|
Odgovor: Sta ne volite na forumu? -
03.03.2008, 21:30
Ja ne volim kad neko plače za brisanim postovima
![]() Ko me brisao?! Zašto ste me brisali?! Ko sme mene da briše! ...jao šta ću sad...![]() ![]() |
|
|
|
|
|
uvek ista
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Godine: 46
|
03.03.2008, 21:34
Ono sto ne volim, to i ne pratim, tj. ne citam... pa da!
Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Godine: 33
|
03.03.2008, 22:03
Ma uopšte nisam tu da volim ili ne,kad mi se postuje- postujem,kad mi se čita-čitam...
![]() tu sam da se opustim i zezam,ne obraćam ja pažnju baš na sve i svašta ![]() tu sam dok mi prija ![]() |
|
|
|