|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sta ne volite na forumu? |
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Pol: Žensko
|
Odgovor: Sta ne volite na forumu? -
13.03.2008, 11:55
Ja ih bas volim.
Seticu ih se kad budem pisala testament. Ostavicu im muda, posto ih nemaju kad treba da se potpisu. ![]() ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
polumeseçar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Pol: Muško
Godine: 42
|
13.03.2008, 12:38
Citat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
|
16.03.2008, 00:07
....tupavo nekreativne mudrijaše...šo pitaš.....a??????????..........![]() |
|
|
|
|
|
polumeseçar
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Godine: 42
|
13.04.2008, 19:01
Ja volim sve
![]() mada mi nekad jako brzo obrišu p... ![]() ostove ali nema veze ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Godine: 27
|
21.04.2008, 09:08
Tu sam koliko i forum postoji, tako da sam se vremenom navikao na sve i svasta. Ko mi odgovara njega pratim, sa kim volim da polemisem njemu repliciram i tome slicno. Naravno tu je i druga strana medalje, no nista ne primam toliko licno. Nadobude kretene od kojih mi se malc'ce prevrce u zelucu, sto zbog duhovitosti sto zbog inspiracije koju dobijam da pisem posle njih, naveliko zaobilazim.
No veceras naidjoh na nesto sto mi nikako oku nije prijalo. Nekim cudom smo dobili jos jednu temu sa slikama. Ave autor Tako sad imamo celi opus slikovitih tema. Jedna je za slike koje opisuju nase osecanje, druga za one koje nam opisuju emocije, treca za one koje bude komsijine emocije, dvadesetosma za one koje opisuju osjecanja malog Perice iz susjedne ulice ![]() ![]() ![]() Dobro bre dokle vise. I jos pride tome gledam kako draga nam kolegica na forumu kaci sliku za svaku temu. 10 slika u 3 minute bokte jedina devijacija je boja cvijeca i eventulna macka na mjestu gdje je na prethodnoj bilo kuce. Naravno da je slikama i fotografijama mjesto na podforumu umjetnosti. Naravno da mi svi dozivljavamo umjetnost na svoj nacin ali dajmo malo biti realniji. Ako je tema "Osmijeh umjesto hiljadu rijeci" bez imalo mozganja se moze zakljuciti na sta je autor iste ciljao. Prasici na motociklu i kojekakve macke ubice ce me prije uplasiti i izazvati zeludacne tegobe nego navuci osmeh na lice. UH ovo bas nikkaakko ne volem.... a ni sebe u ovakvom stanju ![]() a tek sto ne volem kad pojedinci ruinisu paparazza ![]() |
|
|
|