VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sta ne volite na forumu?
staro
  (#21 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Sta ne volite na forumu? - 04.03.2008, 10:42

Citat:
valter kaže: Pogledaj poruku
-Pa da!
Ce popimo nesto?
ah brate valtere, pa sto ne kazes. ne volem kad te nema na forumche
imam neke domache, uspjela sam na jedvite jade da je sacuvam...

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 29
Odgovor: Sta ne volite na forumu? - 04.03.2008, 21:33

ne volim one koji nemaju 'hrabrosti' da se potpisu kad daju negativan reput

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#23 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Sta ne volite na forumu? - 04.03.2008, 23:40

Citat:
Angus kaže: Pogledaj poruku
...ne volim samo ove ostrascene likove,kojima boles' ne dozvoljava da uzivaju u zivotu...ali se nadam da ce uskoro naci nesto da karaju...sta vise...navijam za njih...

Takođe

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#24 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Odgovor: Sta ne volite na forumu? - 13.03.2008, 11:55

Citat:
shacky kaže: Pogledaj poruku
ne volim one koji nemaju 'hrabrosti' da se potpisu kad daju negativan reput
Ja ih bas volim. Seticu ih se kad budem pisala testament. Ostavicu im muda, posto ih nemaju kad treba da se potpisu.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#25 (permalink))
Kal_el
polumeseçar
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Godine: 42
Odgovor: Sta ne volite na forumu? - 13.03.2008, 12:38

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Ja ih bas volim. Seticu ih se kad budem pisala testament. Ostavicu im muda, posto ih nemaju kad treba da se potpisu.
Ja im mogu dati odma ako su ženski članovi

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#26 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Odgovor: Sta ne volite na forumu? - 16.03.2008, 00:07

....tupavo nekreativne mudrijaše...šo pitaš.....a??????????..........

Poruku je izmenio Mish, 16.03.2008 u 00:08. Razlog: :joint: ... bold ... :kul:

staro
  (#27 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Godine: 36
Odgovor: Sta ne volite na forumu? - 13.04.2008, 17:12

Preterano kopipejstovanje.

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#28 (permalink))
Kal_el
polumeseçar
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 09:39
Godine: 42
Odgovor: Sta ne volite na forumu? - 13.04.2008, 19:01

Ja volim sve
mada mi nekad jako brzo obrišu p...
ostove ali nema veze

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#29 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Godine: 27
Odgovor: Sta ne volite na forumu? - 21.04.2008, 09:08

Tu sam koliko i forum postoji, tako da sam se vremenom navikao na sve i svasta. Ko mi odgovara njega pratim, sa kim volim da polemisem njemu repliciram i tome slicno. Naravno tu je i druga strana medalje, no nista ne primam toliko licno. Nadobude kretene od kojih mi se malc'ce prevrce u zelucu, sto zbog duhovitosti sto zbog inspiracije koju dobijam da pisem posle njih, naveliko zaobilazim.

No veceras naidjoh na nesto sto mi nikako oku nije prijalo. Nekim cudom smo dobili jos jednu temu sa slikama. Ave autor Tako sad imamo celi opus slikovitih tema. Jedna je za slike koje opisuju nase osecanje, druga za one koje nam opisuju emocije, treca za one koje bude komsijine emocije, dvadesetosma za one koje opisuju osjecanja malog Perice iz susjedne ulice
Dobro bre dokle vise. I jos pride tome gledam kako draga nam kolegica na forumu kaci sliku za svaku temu. 10 slika u 3 minute bokte jedina devijacija je boja cvijeca i eventulna macka na mjestu gdje je na prethodnoj bilo kuce.

Naravno da je slikama i fotografijama mjesto na podforumu umjetnosti. Naravno da mi svi dozivljavamo umjetnost na svoj nacin ali dajmo malo biti realniji. Ako je tema "Osmijeh umjesto hiljadu rijeci" bez imalo mozganja se moze zakljuciti na sta je autor iste ciljao. Prasici na motociklu i kojekakve macke ubice ce me prije uplasiti i izazvati zeludacne tegobe nego navuci osmeh na lice.

UH ovo bas nikkaakko ne volem.... a ni sebe u ovakvom stanju

a tek sto ne volem kad pojedinci ruinisu paparazza

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#30 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 02.12.2008 20:39
Godine: 35
Odgovor: Sta ne volite na forumu? - 22.04.20