|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sta ne volite na forumu? |
|
|
|
DeliKvEnT....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 13:22
Pol: Žensko
Godine: 32
|
Odgovor: Sta ne volite na forumu? -
03.03.2008, 22:34
stvarno ima pun qrac tema....ako neka....elem....primetila sam da se otvaraJu teme na koJima pishe samo osnivach iste....i par puta bila svedok da se preko komentara ostalih chlanova predje kao da ne postoJe....brate...priJatelju...rodjache....imash temu sa svoJim imenom kad postanesh iskusan pa meCi u nju shta ocesh....
eto...to mi palo na pamet..... ![]() |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
|
03.03.2008, 22:42
ima nekih tema na ovom forumu koje su meni licno dosadne, pa ih ni ne citam, a niti mi pada na pamet da ih pljujem jer znam da ima ljudi kojima se teme svidjaju i imaju sta pametno da kazu na njima. ali to je stvar mojih licnih afiniteta. mogu da kazem da na ovom forumu ne volim smarace koji ne razmisljaju svojom glavom, nego su negdje nesto ovlas procitali, pa se prave pametni. ali takvih je na svu srecu malo. ne volim kad se pljuje po forumu, bez nekog odredjenog razloga. u stvari, volim ovaj forum - odoh u off topic, sad cu bar da znam sto su me brisali
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Godine: 33
|
03.03.2008, 23:01
Citat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 02.12.2008 20:39
Pol: Muško
Godine: 35
|
03.03.2008, 23:15
ма што да се замерамо људи? некоме се свиђа ово, некоме оно и- нема љутиш.
а ови препотентни што глуме неки ниво могу само да лају ![]() отвореност и различитост у идејама, у схватањима, (...) је и оно што нашу војводину издваја од осталих... предела и чини је богатом. волем шарено, па нек је и кич. нек је весело нека бре, наши смо. има ту свега и поклоници блашевића, рецимо, и они са "оном " темом који су противу истог. тако је то, не будимо искључиви. свака тема ће наћи своју публику, је л тако? тако је, јасно да јесте. с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 08:26
|
03.03.2008, 23:27
Mudro zboris hanteru...ovi neozbiljni su mi se popeli na vr' glave. Samo se kerebeche, smeju, zajebaju posten narod...juuu izvri mi pasulj!
![]() E dobro da se neko setio. ...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 15:20
|
04.03.2008, 03:09
Ne volem što više nema nekih dragih ljudi koji su ovde obitavali.
Ne volem kad se pojave oni što hoće da mislimo da oni misle, a mi znamo da nemaju čime. Ne volem...nikog bato, tak'a mi je narav, kao odžak star i garav,....![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|