VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Prijateljstvo
staro
  (#11 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: juče 21:23
Pol: Žensko
Odgovor: Prijateljstvo - 01.12.2007, 16:18

pravi prijatelji treba da su tu i u dobru i u zlu, i kad pevas i kad places, kad ti je tesko i kad si srecan...
a oni "lazni" mislim da su tu kad se jede i pije , kad im nesto treba, a kad tebe muka natera onda ih nema ni od korova.
opekla sam se par puta u svom zivotu kad su me prijatelji izneverili
oni pravi su jos uvek tu
za sve njih

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Godine: 33
Odgovor: Prijateljstvo - 24.12.2007, 07:52

Ma, ja ih na svakom koraku imam i spavam sa nekima i na putovanja ih nosim, po tašnama vučem, iskaču iz svakog ćoška raznih veličina boja i autfita i narodnosti Ovo su muzzzz i zzeeena, oni su posebno.

A ovo je krevet banda, uglavnom stalna postava

Prijateljstvo rulz

Edit: zaboravih ovog:

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#13 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 22:10
Godine: 31
Odgovor: Prijateljstvo - 31.12.2007, 16:52

...moja prijateljica sa kojom sam odrasla(malo ljudi danas moze da se pohvali tim,da je odrzalo prijateljstva iz detinjstva),treba da odluci,hoce li se preseliti u Brazil...zauvek...na pitanje njenog supruga sta je vezuje ovde pa ne moze da odluci...ona rece Sonja

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#14 (permalink))
eritrocit
Novi član
eritrocit je na dobrom putu

Član od: 04.07.2008.
Poslednji login: 05.08.2008 15:51
Odgovor: Prijateljstvo - 04.07.2008, 17:24

Za mene na svetu postoje dve vrste drugarstva:poznanici i PRAVI PRIJATELJI.Iako su nam dalji,neophodni su nam i poznanici da bi u pravim prijateljima videli sve ono shto cenimo.Dakle,ne treba nam puno prijatelja,ali nam je potrebno mnoshtvo poznanika.
Ja svoje prijateljstvo nudim svima,a uzvracam samo zasluzhenima.
Iako sam se mnogo puta razocharala,nikada necu odustati od traganja za ljudima koje cu voleti kao sebe samu,koje cu voleti da vidim i kada sebe ne zhelim,koje mi nikada nece reci da ne mogu da mi pomognu jer najveci chovekov strah je strah od odbacivanja,neprihvatanja...

staro
  (#15 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 19:11
Godine: 29
Odgovor: Prijateljstvo - 15.07.2008, 08:13

Opekla sam se previše puta u životu verujući da su mi neki ljudi prijatelji.
Imam prijatelja, dokazanih, onih što su tu i kada sam srećna i kada sam u nevolji.
Nema ih mnogo ali sam sigurna da su pravi.

A lažni prijatelji, ta kategorija ne postoji.
Ako me neko izneveri ili razočara nema tu više o čemu da se priča, posebno o prijateljstvu.
Imam puno poznanika, ili potencijalnih prijatelja za koje će vreme pokazati da li će postati prijatelji.

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#16 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 21:36
Godine: 28
Odgovor: Prijateljstvo - 21.07.2008, 13:09

Malo imam pravih prijatelja....mala al odabrana ekipa....
Poznanika i drugara imam jako puno....

Opekala sam se hiljadu puta....i verovatno ce biti toga jos, al se ne predajem...

Skoro sam natrcala na ovaj citat:

Ljudi nisu moji bližnji, oni su ti koji me posmatraju i sude o meni. Moji bližnji su oni koji me vole a ne posmatraju me, koji me vole uprkos padu, uprkos niskosti, uprkos izdajstvu, koji vole mene a ne ono što sam učinio ili ću učiniti.
Andre Malro "Ljudska sudbina"

E to su prijatelji

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#17 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 19:19
Godine: 20
Odgovor: Prijateljstvo - 21.07.2008, 15:15

ja mogu da se pohvalim..
moj krug najblizih prijatelja cine osobe iz osnovne skole.. i svi se ljubomorno drzimo jedni drugih.. tri drugarice i pet drugara koji smo zajedno vec desetak godina, nerazdvojni.. jednostavno, ne bih znala kako da zivim bez njih..
i mogu da kazem sa velikim zadovoljstvom da sam po tom pitanju sasvim zadovoljna
inace, meni prijatelj mozes da budes lako.. ja jednostavno verujem ljudima i otvorena sam i kad vidis da je neko blesav, naravno da ces da se opustis i pozelis da upoznas tog nekog mnogo ljudi znam, mnogo ljudi me poznaje i dobar deo njih moze da ponese epitet da ga gotivim i dobar deo njih zna da na mene moze da se osloni..
ali ja tacno znam ko su mi najblizi i koga mogu da budim u tri ujutru da kazem da sam tuzna ili da kazem da mi je potreban.. i znam da ce se odazvati mom apelu..
povredjena sam bila, ne mogu da kazem da nisam.. i ono sto me ne ubije, ojaca me naucis da razaznas ko je pravi a ko ne..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#18 (permalink))
klenovsek
Novi član
klenovsek je na dobrom putu

Član od: 10.04.2008.
Poslednji login: 31.08.2008 13:48
Pol: Muško
Godine: 43
Odgovor: Prijateljstvo - 27.07.2008, 10:21

Imam jednog PRIJATELJA,koga sam stekao u detinjstvu.Mislim da se pravo prijateljstvo "kali" godinama i prolazi kroz svakakve faze.

staro
  (#19 (permalink))
NSdjanka
...seal...
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 22:34
Odgovor: Prijateljstvo - 30.07.2008, 22:41

Svako prijateljstvo je pravo... Dok traje... Nema gorih neprijatelja od bivših prijatelja...

nije dotakla nista sto bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#20 (permalink))
bellissima
Početnik
bellissima ima spektakularnu auru oko sebebellissima ima spektakularnu auru oko sebebellissima ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 21:45
Godine: 28
Odgovor: Prijateljstvo - 29.08.2008, 11:19

Imam dovoljan broj pravih prijatelja u koje sam se uverila
da ce biti uz mene u lepim i onim, manje lepim trenucima.
Sve lazne prijatelje,davno sam eleminisala,jer jednostavno,
nisam neko ko ce ispijati kafe sa laznim prijateljima,slusati
njihove besmislene price u nepovrat,a u istim tim momentima
znati ,da su oni tu samo jer im nesto treba.Ja jednostavno
nemogu nekom samo klimati glavom i praviti se da se slazem
sa doticnim,ako to zaista nije tako.Mozda je to moja greska,ali
opet sa druge strane,sta ce mi lazni prijatelj,da bih mogla reci
da imam veliki broj prijatelja? Neka, hvala,to onda ne bi bila ja.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza