|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Msn |
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Msn -
20.11.2007, 11:45
Citat:
Uvek je bila genije ![]() Ću ti ja objasnim ko je Zoran, srbo ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
|
20.11.2007, 18:27
Citat:
Znam čoveka ![]() ću ti javim kad te spazim![]() |
|
|
|
|
|
|
_BLU_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 08:26
|
17.01.2008, 01:32
Rascistila sam malo guzvu
tako da je na mojoj listi ostalo 15-16 ljudi...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...
|
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
|
17.01.2008, 19:09
Jooooj MSN ...
![]() OvakoC na poslu sam uglavnom online,šta ćeš..moram a kod kuće busy i kuckam,navikli ljudi da je tako ![]() Lista bogami podugačka,na bloku samo 1 dosta dugo već....zasluženom jbg ![]() Sa VC nisam prikupila ni jednu jedinu adresu jaoooj lagim jesam jednu ali on trenutno nije tu ![]() |
|
|
|
|
|
zaba Mrazica :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
05.03.2008, 02:16
moj MSN broji (trenutno) 55 ljudi, a komuniciram sa.. cirka polovinom redovno, kad se ukljucim..
uvek sam off, kad se upalim to je za pohvalu.. off sam jer na jednom sajtu ostavih msn da bih dobila pomoc oko neke instalacije.. i tu mi adresa ostade zajedno sa profilom na koji ne mogu da udjem, jer zaboravih lozinku.. tako da me ljudi dodaju skoro svakodnevno a blage veze nemam ko su i sta su ![]() ovde ostavih adresu, jer je vecina ljudi sasvim ok i nemam nista protiv ako bez pitanja uzmu adresu ![]() brisem one koji su neaktivni, a blokiram koji zaista zasluze.. do sada, mislim, blokirala sam troje.. a obrisala desetak... ![]() Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|