VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Msn
staro
  (#21 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Odgovor: Msn - 20.11.2007, 01:04

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Sreća da ti nisam preko PP objašnjavala i kako da ga instaliraš LMAO

dobro je, znam ja jednu dotichnu odavde kojoj smo onamad, davnooo to beshe, objashnjavali kako da ga skine i instalira, pa ga je ta osoba instalirala ni manje ni vishe nego na ~ shapnskom

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Msn - 20.11.2007, 07:43

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
dobro je, znam ja jednu dotichnu odavde kojoj smo onamad, davnooo to beshe, objashnjavali kako da ga skine i instalira, pa ga je ta osoba instalirala ni manje ni vishe nego na ~ shapnskom

jao samo toga kad se sjetim

nego da vas ja priupitam nesto... da se nije nekome pojavo neki misteriozni zoran ... znaci lik vec dva dana mi online a bog me ubio ako se ja sjecam ko je... mrzi me da ga priupitujem... nego najgora de vidi u tu svoju listu jel ima neki zoran pa mi javi koje... mozda i znam co'jeka bre

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#23 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Msn - 20.11.2007, 11:45

Citat:
pa ga je ta osoba instalirala ni manje ni vishe nego na ~ shapnskom
Uvek je bila genije

Ću ti ja objasnim ko je Zoran, srbo

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#24 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
Odgovor: Msn - 20.11.2007, 11:48

Leković?

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#25 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Odgovor: Msn - 20.11.2007, 18:27

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
nego najgora de vidi u tu svoju listu jel ima neki zoran pa mi javi koje... mozda i znam co'jeka bre

Znam čoveka

ću ti javim kad te spazim

staro
  (#26 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Odgovor: Msn - 17.01.2008, 01:32

Rascistila sam malo guzvu tako da je na mojoj listi ostalo 15-16 ljudi

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#27 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
Odgovor: Msn - 17.01.2008, 08:42

Nije ti loša ideja, _baba_ ... Prolećno spremanje ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#28 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 01:00
Odgovor: Msn - 17.01.2008, 19:09

Jooooj MSN ...
OvakoC na poslu sam uglavnom online,šta ćeš..moram a kod kuće busy i kuckam,navikli ljudi da je tako
Lista bogami podugačka,na bloku samo 1 dosta dugo već....zasluženom jbg
Sa VC nisam prikupila ni jednu jedinu adresu jaoooj lagim jesam jednu ali on trenutno nije tu

Ćuti i prenesi dalje....

Poruku je izmenio TVO.JA_, 17.01.2008 u 19:20.

staro
  (#29 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Msn - 05.03.2008, 02:16

moj MSN broji (trenutno) 55 ljudi, a komuniciram sa.. cirka polovinom redovno, kad se ukljucim..
uvek sam off, kad se upalim to je za pohvalu..
off sam jer na jednom sajtu ostavih msn da bih dobila pomoc oko neke instalacije.. i tu mi adresa ostade zajedno sa profilom na koji ne mogu da udjem, jer zaboravih lozinku.. tako da me ljudi dodaju skoro svakodnevno a blage veze nemam ko su i sta su
ovde ostavih adresu, jer je vecina ljudi sasvim ok i nemam nista protiv ako bez pitanja uzmu adresu
brisem one koji su neaktivni, a blokiram koji zaista zasluze.. do sada, mislim, blokirala sam troje.. a obrisala desetak...

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#30 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum