VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Msn
staro
  (#11 (permalink))
stane37
Iskusni forumdžija
stane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamant

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Pol: Muško
Godine: 16
Odgovor: Msn - 09.11.2007, 14:45

Ovako...

Imam pedesetak kontakata. Nijedan sa VC (mada ima cije bih voleo ) ne znam zasto, jednostavno ne volim da idem i mracim ljude za njihov ID. Vecinu ljudi sa kojima pricam preko msn-a znam i uzivo, bilo da sam ih upoznao pre, bilo posle. Imam jedan blok, a to je bio ekstrem, ostale uvek nekako resim. Nikada ne stavljam away ako nisam away i slicno.

Sto se tice razloga davanja msn-a... uglavnom treba da se zavrsi neki posao, a nisam u stanju da se nadjem sa osobom. Znaci, bisnis, onda eventualno nastaje i prijateljstvo ili sta vec.

Grupnjaci - UVEK! Posebno volim da koristim !imitate komandu, unosi haos u konverzacije.

Hehe, ko ima neki posa da zavrsi, zatrazi savet, moj call-centar na msn-u je uvek otvoren (samo molim bez ponuda za brak, sex, ili sta vec, cisto biznis )

Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.

Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Msn - 09.11.2007, 14:54

MSN... Koristim ja i to... A zna to vrlo dobro ova skupljachica adresa

Na kutjnom/privatnom MSN imam oko 45-50 adresa, nemam pojma... Uglavnom sam stalno na away, i ako sam uz comp... Zashto? Mrzi me stalno da njackam, Online/Away/ovo-ono... Svi koji me znaju, znaju da uvek mogu da mi poshalju poruku, i da tju odgovoriti ako sam tu, ili chim dodjem... Jer... Kod kutje mi je MSN upaljen... I sad sam tamo online

Na poslu imam 10ak kontakata, uglavnom vezano za posao, i neke koji su mi posebno dragi, pa bih da pricham sa njima i dok sam na poslu

Tako da... Ko god hotje, slobodno neka me doda, pricham sa svima A oni koji me jaaaaaako nerviraju... Block Al' prvo ih obavestim...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#13 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 23:09
Pol: Žensko
Odgovor: Msn - 10.11.2007, 09:08

joooj narode ta ovako
jedan deo kontakta imam privatno a jedan deo sluzbeno (sluzbu ostavljam po strani)
privatno imam 42 kontakta/ nektivne i neaktuelne sam izbrisala /sto znacih aktivnih
od toga su u ovom momentu svi do jednog offline pardon jedan se upravo ulogovao i kaze kupio je burek pozvana na dorucak

sa VC imam 6 kontakta veoma dragih ljudi od toga sa 2 komuniciram svakodnevno
budem aways mada sam na netu samo ako moram biti skoncentrisana na
posao inace obicno ide samo od sebe pa mogu komunicirati s ljudima iako radim

ne volim grupne razgovore s obzirom da uvek i radim dekoncentrisu me

blokiranje je izazvalo pre 2 nedelja haos medju mojim kontaktima / programiran mi je msn da blokira neaktivne kontakte preko mesec dana sto nisam ni primetila ali cim sam saznala skinula sam blokadu

za skype niko nije pitao

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#14 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:48
Godine: 34
Odgovor: Msn - 10.11.2007, 22:08

45 kontakata - 9 online...

Većina su kontakti sa Vcafea.
Što se '' blokova '' tiče...
Kada me neko dovede u situaciju da ga blokiram, završavam to elegantno , brisanjem sa kontakt liste... ...

Nisam ljubitelj '' grupnjaka '' , dolaze u obzir samo oni sa starim i dobro poznatim ljudima...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#15 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: juče 17:37
Godine: 25
Odgovor: Msn - 18.11.2007, 19:11

15-ak kontakata.
i to mi mnogo, mnogi su na bloku i bitje brisani.

inace ne dajem msn cesto niti ga koristim preterano.

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#16 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 17:52
Odgovor: Msn - 19.11.2007, 06:06

uff, nisam sad vec neko vreme ukljuchivala MSN, imam posla preko glave.. pa ako ga ukljuchim necu se skinem s neta satima pa ga ni ne palim dok ne prodje ludnica
zato ne znam koji mi tachan broj kontakata cenim oko 50, ali pola njih nije aktivno.. nije mi fazon da ulazim kao "duh" pa cu vam taj detalj morati javim nekom drugom prlikom mislim da odprilike uvek bude online nekih 15-ak ljudi.. vecinu znam uzhivo.. nekolicina je sa foruma.. u grupnjake najcheshe uskachem kad su svi poznati.. mada bilo je i prilika kad uleti nepoznata raja.. adrese uzimam od ljudi za koje znam da cemo komuniciramo..

da, blokirala sam neke ljude.. i obrisala, iz razloga shto su oni mene prvi blokirali
i kada sam "avej" onda sam zbilja avej, chak dam i obrazlozhenje di sam madaaa moja zujanja nekad znaju da potraju

moomoo meee juuooo

staro
  (#17 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 05:03
Godine: 27
Odgovor: Msn - 19.11.2007, 15:18

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
uff, nisam sad vec neko vreme ukljuchivala MSN
samo cu te pogledati... jednom.... (dva puta za svaki slucaj)

posle visegodisnjeg iskustva na MSNu imam tricavis 40ak kontakata (poredeci se sa pojedincima)... neke ne pamtim kad sam vidio online a za neke neam pojma koji su ga... obico sam away , poslednjih dana se kacim samo na casu kad se smaram pa u neku ruku i jesam away
blokiranih neam, trenutno , ma nisam ih ni imao... bio je samo jedan lik jednom koji me smarao do bola pa je morao u karantin malc'ce
one grupne sesije nesto bas i ne volem no ako je odabrana ekip'ca u pitanju ondak

P.S. Che

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#18 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Odgovor: Msn - 19.11.2007, 15:31

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
a za neke neam pojma koji su ga... obico sam away
Ovaj problemcic imam i ja. Gledam, razmisljam- koji si mi sad pa ti?
Desi se i da kuckam u onom guzvanjcu i nemam pojma s kim. Ali zato imam koga da pitam tako da meni Najgora lepo objasni

Inace, posto ja vazim za totalno nedrustvenu, stidljivu i povucenu osobu moji kontakti su tu negde cirka 30-40 ljudova. Vecina iz ove kafane.

staro
  (#19 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva...
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 01:51
Godine: 33
Odgovor: Msn - 19.11.2007, 19:37

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
bio je samo jedan lik jednom koji me smarao do bola pa je morao u karantin malc'ce
Sunce vam žarko pa ja ih imam oko 60 blokiranih i izbrisanih sa liste

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Desi se i da kuckam u onom guzvanjcu i nemam pojma s kim. Ali zato imam koga da pitam tako da meni Najgora lepo objasni
Sreća da ti nisam preko PP objašnjavala i kako da ga instaliraš LMAO

Citat:
Inace, posto ja vazim za totalno nedrustvenu, stidljivu i povucenu osobu moji kontakti su tu negde cirka 30-40 ljudova. Vecina iz ove kafane.
baba meni je trebalo godinu dana da se otkačim i dotučem tu cifru