|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Okupljanje forumaša?! |
|
Odgovor: Okupljanje forumaša?! |
|
|
|
|
|
|
I'm the invisibleman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 30
|
Odgovor: Okupljanje forumaša?! -
07.11.2007, 19:42
Mislio sam da jednog dana u 15.55 dana svi dođemo na Trg Slobode u Novom Sadu. Naštelujemo satove po vremenu na crkvi i svu u 16:00 dotrčimo sa svih straba i stanemo pred spomenik Miletiću okrenuti ka crkvi. Ostanemo u pozi za fotografisanje (nađemo nekog fotografa) jedno par sekundi bez ikakve priče i odmah posle razbežimo se svako u svom pravcu. Uveče okačimo fotku na Forum i pokušamo da skontamo ko je ko na fotografiji.
![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Pol: Muško
Godine: 38
|
Odgovor: Okupljanje forumaša?! -
07.11.2007, 19:47
...juche sam posle 2 godine samopregornog rada,napustio jedan sajt...razlog nije bitan,ali jeste nesto drugo...za sve to vreme,pokusavalo se da se organizuje neko sire okupljanje,tj.da bude zurka na koju ce doci svi sa sajta koji pozele...naravno,nista od toga nije bilo...tako da deco,na zalost....mislim da ni ovde nece biti nista od toga...navijam za vas,ali sam skeptik...
![]()
|
|
& |