VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Okupljanje forumaša?!
staro
  (#1 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 30
Okupljanje forumaša?! - 07.11.2007, 15:38

Ne sećam se da sam ovde video nešto slično.

Jel bilo nekog okupljanja???

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Okupljanje forumaša?!
staro
  (#2 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 09:53
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Okupljanje forumaša?! - 07.11.2007, 15:48

Mene nitko nije zvao

staro
  (#3 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 27
Odgovor: Okupljanje forumaša?! - 07.11.2007, 15:54

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Mene nitko nije zvao
Evo, ja te zovem

Interesantno da do sad nije pokrenuta ta tema okupljanja forumasha... /me likes the idea...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#4 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 18:38
Godine: 25
Odgovor: Okupljanje forumaša?! - 07.11.2007, 15:54

Ni mene, ali evo ja sve zovem na druzenje!

Savrseno normalna djevojka

staro
  (#5 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 12:44
Godine: 42
Odgovor: Okupljanje forumaša?! - 07.11.2007, 15:55

Volim da se sastanem ljudima ali 1 na 1 eventualno mala, probrana grupa.
Cesto se i sastajem.
Na jednom sajtu bio sam na jednom okupljanju, i na jednom rostilju (probrana grupa). Nijedno nisam mogao odbiti.

Ovde?
Mislim da pvt chat mnogo fali za neko bolje upoznavanje i prisniji odnos.

Ipak mislim da cu i ovako neke ljude upoznati i licno.
Ima vremena, vojvodjani smo!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#6 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Odgovor: Okupljanje forumaša?! - 07.11.2007, 16:02

Hej, dal' treba putovnica preko naših granica? Naime, moji znaju otići u Srijemsku Mitrovicu ali ja nisam još s njima se odvažila.. Mislim, nisam imala posla tamo pa kaj ću?

staro
  (#7 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Okupljanje forumaša?! - 07.11.2007, 16:03

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Mene nitko nije zvao
...nisi ni ti mene zvala...

ps...treba ti pasoš

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#8 (permalink))
little fairy
is not here anymore.

Odgovor: Okupljanje forumaša?! - 07.11.2007, 16:06

Citat:
Galahad kaže: Pogledaj poruku
Evo, ja te zovem

Interesantno da do sad nije pokrenuta ta tema okupljanja forumasha... /me likes the idea...
Citat:
mrvacha kaže: Pogledaj poruku
Ni mene, ali evo ja sve zovem na druzenje!
Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...nisi ni ti mene zvala...

ps...treba ti pasoš

staro
  (#9 (permalink))
Invisibleman
I'm the invisibleman
Invisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat članInvisibleman je nadaleko poznat član

Član od: 14.01.2007.
Poslednji login: 23.11.2008 13:10
Godine: 30
Odgovor: Okupljanje forumaša?! - 07.11.2007, 19:42

Mislio sam da jednog dana u 15.55 dana svi dođemo na Trg Slobode u Novom Sadu. Naštelujemo satove po vremenu na crkvi i svu u 16:00 dotrčimo sa svih straba i stanemo pred spomenik Miletiću okrenuti ka crkvi. Ostanemo u pozi za fotografisanje (nađemo nekog fotografa) jedno par sekundi bez ikakve priče i odmah posle razbežimo se svako u svom pravcu. Uveče okačimo fotku na Forum i pokušamo da skontamo ko je ko na fotografiji.

Don't hit me with them negative waves so early in the morning.

staro
  (#10 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 06:01
Godine: 38
Odgovor: Okupljanje forumaša?! - 07.11.2007, 19:47

...juche sam posle 2 godine samopregornog rada,napustio jedan sajt...razlog nije bitan,ali jeste nesto drugo...za sve to vreme,pokusavalo se da se organizuje neko sire okupljanje,tj.da bude zurka na koju ce doci svi sa sajta koji pozele...naravno,nista od toga nije bilo...tako da deco,na zalost....mislim da ni ovde nece biti nista od toga...navijam za vas,ali sam skeptik...

...hell ain't a bad place to be...
&