VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Drz'te mi fige da...
staro
  (#1 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen član

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.06.2008 17:16
Pol: Žensko
Godine: 30
Drz'te mi fige da... - 10.10.2007, 15:07

Trebaju mi sutra sve moguce pozitivne vibracije da polozim ispit pa racunam na forumsku solidarnost i grupno drzanje figa. Pojma nemam o predmetu i ono sto sam znala od silnog buljenja u knjigu otislo je da negde pase travu. Kome se da ucit o poreznim prijavama? Dakle drz'te fige molit cu! A na cemu da ja drzim vama?

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Drz'te mi fige da...
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 11:56
Godine: 33
Odgovor: Drz'te mi fige da... - 10.10.2007, 15:54

Pa, to mu forumski dođe kao ono kad smo orgazmirali za mir u svetu Evo ja držim fige za ispit, energija je čudo.

Meni se veš kuva, a nema jedne čarapice u boji. Drž'te mi fige da je pala iza mašine, jer ako nije, moje belo više neće biti beloooooooo

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 12:35
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Drz'te mi fige da... - 10.10.2007, 15:59

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Pa, to mu forumski dođe kao ono kad smo orgazmirali za mir u svetu Evo ja držim fige za ispit, energija je čudo.

Meni se veš kuva, a nema jedne čarapice u boji. Drž'te mi fige da je pala iza mašine, jer ako nije, moje belo više neće biti beloooooooo
Indijanci svakako vole şarenilo

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Zene dodjite na ustanak !

staro
  (#4 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:07
Godine: 34
Odgovor: Drz'te mi fige da... - 10.10.2007, 16:04

Narafski - tu smo ... za ispit ...

SQUAW da tvoje belo, bude uvek belooooo

Meni su '' fige '' potrebne za jedan ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#5 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen član

Odgovor: Drz'te mi fige da... - 10.10.2007, 16:06

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku

E bas tako! Nemora nitko svrsit samo vibrajte Drzim fige da sparis carape i da ves ostane bele boje.

Gautama Siddharta Buddha

staro
  (#6 (permalink))
Savannah
Divlji badem

Odgovor: Drz'te mi fige da... - 10.10.2007, 16:07

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku

Meni su '' fige '' potrebne za jedan ...
Za telefonski razgovor

Gautama Siddharta Buddha

staro
  (#7 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 19:05
Odgovor: Drz'te mi fige da... - 10.10.2007, 16:09

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
Trebaju mi sutra sve moguce pozitivne vibracije da polozim ispit pa racunam na forumsku solidarnost i grupno drzanje figa. Pojma nemam o predmetu i ono sto sam znala od silnog buljenja u knjigu otislo je da negde pase travu. Kome se da ucit o poreznim prijavama? Dakle drz'te fige molit cu! A na cemu da ja drzim vama?
Drzimo ti fige za ispit

@SQUAW - nadam se da je carapica zavrsila iza masine

@Goga za phone call - tu smo

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#8 (permalink))
Kal_el
s#permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 12:35
Godine: 42
Odgovor: Drz'te mi fige da... - 10.10.2007, 16:11

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
E bas tako! Nemora nitko svrsit samo vibrajte Drzim fige da sparis carape i da ves ostane bele boje.
Drzim fige da vibriramo çarape pa da bude belo

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Zene dodjite na ustanak !

staro
  (#9 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: juče 16:26
Godine: 24
Odgovor: Drz'te mi fige da... - 10.10.2007, 16:25

Drzim fige svima ! Savannah, Goga, SQUAW

Savrseno normalna djevojka

staro
  (#10 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum