|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Drz'te mi fige da... |
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 05:51
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Moliću držanje figa za još jedan ... Baš sam se navukla ... Uspeva... Imamo mnogoooo pozitivne energije... ![]() ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Onaj Koji Je Puk'o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 03:01
Pol: Muško
Godine: 30
|
Odgovor: Drz'te mi fige da... -
12.10.2007, 12:43
Evo saljemo pozitivnu energiju..................
![]() |
|
|
|
|
|
don't touch
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 21.07.2008 08:20
|
12.10.2007, 15:57
Citat:
Drzali smo fige...jel uspelo ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Divlji badem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 21.07.2008 22:56
Godine: 31
|
12.10.2007, 16:30
Cetri testa - tri petice i jedna cetvorka!
![]() Hvala na vibracijama, ocito rade! ![]() ![]() Mrznju moze pobijediti samo ljubav. Gautama Siddharta Buddha |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:59
Godine: 33
|
12.10.2007, 17:39
Radi
moje belo je i dalje belo, iako ne znam gde mi je čarapa ![]()
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
|
Vidiš bre, šta je život
.. Sedim kod kuće, gajim dete, čekam još jedan ![]() i imam drugare koji šalju dobre vibracije... Uspeva... ... Šta čovek više da poželi... ![]() Hvala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 07:17
Godine: 26
|
14.10.2007, 10:48
...da preživim današnji dan,ovo je jedan od onih kada ništa ne polazi za rukom...
|
|
|
|
|
|
Mama u Boji
|
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kao je došao, tako će i da prođe... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Držim fige ![]() ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|