VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Imate li pravog prijatelja na forumu?
staro
  (#1 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 18:49
Pol: Žensko
Godine: 26
Imate li pravog prijatelja na forumu? - 05.09.2007, 10:01

Kao što sam naslov kaže...Da li zaista imate pravog prijatelja na ovom forumu ili su to neka površna poznanstva koja će se završiti i izbledeti onog trenutka kada budete prestali da se logujete na VC?

Da li postoji osoba ili osobe koje su vam zaista drage ili neke stvari radite čisto iz kurtoazije?

Da li smatrate da ovde ima pravih prijateljstva?

A da li ima možda i onih drugih,lažnih?

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu?
staro
  (#2 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 16:42
Godine: 34
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 05.09.2007, 10:19

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
Kao što sam naslov kaže...Da li zaista imate pravog prijatelja na ovom forumu ili su to neka površna poznanstva koja će se završiti i izbledeti onog trenutka kada budete prestali da se logujete na VC?
Naravno da imam prijateljstva koja se trudim da negujem... Naravno da postoje ljudi koji me oraspolože, kako vidim da su ovde...

Citat:
Da li postoji osoba ili osobe koje su vam zaista drage ili neke stvari radite čisto iz kurtoazije?
Zašto bih nešto radila iz kurtoazije?

Citat:
Da li smatrate da ovde ima pravih prijateljstva?
Ima naravno da ima

Citat:
A da li ima možda i onih drugih,lažnih?
U tu problematiku ne zalazim... nemam pojma

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#3 (permalink))
stane37
Iskusni forumdžija
stane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamant

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Pol: Muško
Godine: 16
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 05.09.2007, 12:56

Ja sam prilicno nov, tako da ako bih prestao da dolazim na VC, to bi znacilo momentalno gubljenje kontakta sa svim clanovima.

Ima ljudi koji mogu biti pravi prijatelji. A za lazne... ima li potrebe?

Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.

Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.

staro
  (#4 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 15:48
Godine: 29
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 05.09.2007, 13:17

Nađe se Ne libim se novih prijateljstava. Nije bitno gdje sam ih upoznala već koliko sam ih upoznala (njih same u dušu). Kao što smatram da je dosta slično upoznati nekog u discu, na ulici ili na netu, tako i sa prijateljima..

staro
  (#5 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:29
Godine: 46
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 05.09.2007, 14:13

Prijateljstvo na forumu, definitivno postoji. Mislim da je rec "kurtoazija" suvisna, bar za ovu temu. Sve one koji su me prihvatili na ovom forumu, ovakvu kakva sam, smatram svojim prijateljima, ali to ne znaci da one koji me ne simpatisu, smatram neprijateljima, samo izbegavam da se sa njima "kacim"

Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom
rumena si kao mlado vino
dobro jutro, Vojvodino!

staro
  (#6 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 05.09.2007, 14:35

Citat:
Sve sto radim, radim iz kurtoazije

O da, ima onih koji su mi vrlo dragi van foruma, chak bi neke i da upoznam
ali samo zato sto su i oni kurtoazni, just like me...

Ubica mekog srca.

staro
  (#7 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 05.09.2007, 14:42

Pa moglo bi se reci da imam... Moja keva u koloru...

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#8 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:31
Godine: 20
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 05.09.2007, 14:52

relativno sam nova ovde, ali ima osoba sa kojima bih veoma volela da se upoznam u realu.. sa nekima znam da cu ostati u kontaktu cak i ako prestanem da dolazim ovde..
ali to se nece desiti

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#9 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 05.09.2008 23:09
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 05.09.2007, 16:43

Citat:
ZOE kaže: Pogledaj poruku
Prijateljstvo na forumu, definitivno postoji. Mislim da je rec "kurtoazija" suvisna, bar za ovu temu. Sve one koji su me prihvatili na ovom forumu, ovakvu kakva sam, smatram svojim prijateljima, ali to ne znaci da one koji me ne simpatisu, smatram neprijateljima, samo izbegavam da se sa njima "kacim"
zoe je to divno napisala samo jos da dodam da ima divnih ljudi na forumu i da je divota druziti se s njima a i normalno drago mi je kada su tu .
Da ima ljudi s kojima se druzim i van foruma.

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#