VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu?
staro
  (#21 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:02
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 06.09.2007, 13:51

Citat:
swba kaže: Pogledaj poruku
Bilo je vise nego dovoljno neprospavanih noci zbog radi pojedinaca , ispijenih kafa, bola od smijeha zbog zunjavac likova i njima slicnih , milion malih tajnih koje samo ja znam () i svih drugih malih sitnica koje cine prijateljstvo.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Godine: 32
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 06.09.2007, 20:06

Citat:
makilli kaže: Pogledaj poruku
Kao što sam naslov kaže...Da li zaista imate pravog prijatelja na ovom forumu ili su to neka površna poznanstva koja će se završiti i izbledeti onog trenutka kada budete prestali da se logujete na VC?
Pravi prijatelj je jako ozbiljna kategorija. Meni najozbiljnija i najvažnija. Ne samo na forumu, već u životu uopšte.

Ovde, na forumu imam 1 pravog prijatelja, ustvari to nije više prijatelj, to je moj anđeo čuvar, dobra vila, sve moje nekako... To prijateljstvo nema veze sa forumom, to prijateljstvo slavi svoju 12-tu godišnjicu ove godine...

Osim toga, sa foruma lično poznajem još samo dve osobe. Jedna od njih je dugodišnji poznanik i dobar drugar, druga je poznanstvo preko foruma ili uz pomoć foruma, kakogod. Obe osobe su mi dovoljno drage, intenzitet nije isti jer se poznanstva potpuno razlikuju.

Citat:
Da li postoji osoba ili osobe koje su vam zaista drage ili neke stvari radite čisto iz kurtoazije?
E, a sada o dragim ljudima koje još nisam imala čast da upoznam lično, o dragim ljudima sa foruma.
Ima ovde nekoliko njih koji su mi se opasno ušunjali u svakodnevicu i bez kojih bi sve bilo drugačije, i zbog kojih se nekada i preko volje, i ako nemam baš vremena ulogujem. Ne logujem se zbog njih, ali nekada presudi informacija da je tamo sa svoje strane monitora neka "srodna duša" i da ćemo se čitati u ovom ili onom obliku... Tih nekoliko izuzetno dragih bi verovatno bili moji pravi prijatelji da smo imali šanse da se sretnemo uživo, ili će možda (nadam se) postati moji pravi prijatelji pošto se srenemo uživo.

Jedino što ovde radim iz kurtoazije jeste da kada se ne slažem sa nekim ili kada mi je nešto glupo ili kada me nešto iznervira, ne bacam pesak u oči "protivniku" već se potrudim da kurotazno i argumentovano iznesem svoj stav.

Citat:
Da li smatrate da ovde ima pravih prijateljstva?
Znam da ima

Citat:
A da li ima možda i onih drugih,lažnih?
I ovoga verovatno ima, ali me to uopšte ne zanima

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

staro
  (#23 (permalink))
nimitz
Novi član
nimitz će uskoro postati poznat član

Član od: 24.07.2007.
Poslednji login: 01.10.2008 23:49
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 22.09.2007, 01:56

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku
E, a ovog Swbu wecimo, ko je poznavao ni pako (raban) mu neche teshko pasti...

E to je covek...znaci SVAKA MU CAST!!!

brate, covek je ispao, ne prijatelj, nego PRIJATELjCINA - DRUGARCINA...ma svaka mu cast!!!

Srbo druze, rekao sam ti...cim dodjes, idemo da pijemo, hladim LaV-a samo za nas!!!

HVALA TI SRBO!!!

staro
  (#24 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 07:21
Godine: 27
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 22.09.2007, 07:00

Citat:
nimitz kaže: Pogledaj poruku
E to je covek...znaci SVAKA MU CAST!!!

brate, covek je ispao, ne prijatelj, nego PRIJATELjCINA - DRUGARCINA...ma svaka mu cast!!!

Srbo druze, rekao sam ti...cim dodjes, idemo da pijemo, hladim LaV-a samo za nas!!!
auuu ni rodjena majka me na hvali ovoliko
no frks druze.... tu smo da se pomazemo

Citat:
HVALA TI SRBO!!!
ajmo ceo stadion
Citat:
HVALA TI SRBO!!!

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#25 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:35
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 22.09.2007, 07:45

Na ovom forumu jos nemam pravog prijatelja.
Pre svega zato sto pravim prijateljstvom smatram najcesce i bar povremeni zivi susret, i gomilu mailova, poruka, i caskanje na msn do besvesti...

Takve prijatelje sam stekao na jednom sajtu, i ponosim se sebi na oko 10 jako dobrih prijatelja i oko 3 deklarisana dozivotna prijateljstva.

Na ovom sajtu imam vrlo drage osobe, neka vrsta privlacnosti deluje i preko ovog sajta. Medjutim ambijent za sada je prilicno javni, i to sprecava neko ozbiljnije poznanstvo za kratko vreme.

Nadam se da ce pvt cat ipak tome doprineti, kao i deo za upoznavanje.

Ustvari postoji jedna osoba koja me asocira na belo...

nisam legenda

staro
  (#26 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 20:44
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 22.09.2007, 09:02

Citat:
Na ovom forumu jos nemam pravog prijatelja.
Pre svega zato sto pravim prijateljstvom smatram najcesce i bar povremeni zivi susret, i gomilu mailova, poruka
Otprilike isto tako...
Mada ima jedna osoba sa kojom se dugo vremena kuckam ...al čekam da dodje malo blize, pa da se družimo

staro
  (#27 (permalink))
Kal_el
s*permen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 23:41
Godine: 42
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 25.09.2007, 09:12

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...redovno me psuju zbog toga...

...osobu iznad smatram za velikog prijatelja......ali vam neću reći kako i gde smo se upoznali...

Mi smo nerazdvojni

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju i muzikom na dugme

Poruku je izmenio Goga, 25.09.2007 u 09:51. Razlog: Korekcija

staro
  (#28 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 26.09.2008 18:40
Godine: 57
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 03.10.2007, 21:10

Kako da ne, nismo se zaklinjali na prijateljstvo ali tanane ali mnogo jake niti nas povezuju.

staro
  (#29 (permalink))
*MaLa*
Novi član
*MaLa* je na dobrom putu

Član od: 03.10.2007.
Poslednji login: 17.10.2007 17:37
Odgovor: Imate li pravog prijatelja na forumu? - 08.10.2007, 09:52

Ne poznajem nikoga