|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kakav ste forumas? |
|
Odgovor: Kakav ste forumas? |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Kakav ste forumas? -
25.05.2006, 18:45
Moram da priznam da sam se nesto ulenjila kad je pisanje u pitanju
Nekad mi je to islo nekako lakse, a sad pregledam forum i razmisljam kako cu odgovoriti na tu-i-tu temu kad pregledam ostalo, pa posle citam nove odgovore koji su u medjuvremenu pristigli, da bih se kasnije zablejala sa bagrom na msn-u i batalila posao (mozda ne bi bilo lose da pocnem da zapisujem na koje teme sam htela da odgovorim )Kao i gogo, i ja volim teme na kojima se razvije neka dobra "razmena misljenja", nesto sto nije pricanje u prazno, vec ono sto predstavlja izazov za ucestvovanje . Isto tako, volim i raznorazna prepucavanja na relaksirajucim temama sa onima koji su na istim talasnim duzinama Ma, volim i onaj kaladont, al' sam vec dosadila sebi Teme otvaram samo kad imam inspiraciju, kad se setim da bi nesto bilo dobro da se postavi, ne otvaram bilo sta i po svaku cenu.
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 07:56
Pol: Muško
Godine: 27
|
25.05.2006, 19:24
Za razliku od ove dve velike glave (
) ja bas volim da se smaram na temama tipa kafance. Volem da mi mozak na ispasi i sve mi ravno do mora ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 05:28
Pol: Žensko
|
30.05.2006, 01:41
Ne mogu da kazem da sam neki dobar forumas. Nekako ne volim da pisem i da "kuckam", ali se trudim
. Vise mi odgovara da sa nekim razgovaram "uzivo" . Obzirom da bas i nemam mnogo slobodnog vremena, pokusam da procitam nove postove. Posto volim da igram igrice onda najvise ucestvujem u igrama bez granica; pored toga volim sport, zdravlje, moda, film i muziku. Potuno izbjegavam politiku i sve sto ima veze sa politikom .A nove teme otvaram kad dobijem inspiraciju. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 30.09.2008 16:14
Pol: Muško
Godine: 51
|
14.06.2006, 10:01
Ne baš neki naročit i naočit.
Ali imam naviku da ,,prolupam,, pa k´o velim ajde da zatrpam dobronamerne čitaoce svojim umotvorinama. Malo sam stidljiv i neambiciozan po pitanju otvaranja novih tema pa upadnem i malo prošašoljim po tuđim. Za svađu nešto nisam genetski predodređen, ali sam zato tvrdoglav i malčice uporan. ![]() |
|
|
|