|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Za nove članove |
|
|
|
Support
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 01.08.2008 12:14
Pol: Muško
|
Odgovor: Za nove članove -
02.05.2006, 15:29
Mazi i Kaći, kao i svim ostalim novim članovima (koji se teško snalaze u prostoru i vremenu
) želim dobrodošlicu na VojvodinaCafe.![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Za nove članove -
02.05.2006, 15:42
Citat:
Velkam grlzzzzzzzzzzzzzz!
|
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Pol: Muško
|
Citat:
![]() |
|
|
|
|
Agota |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 03.05.2006.
Poslednji login: 29.12.2006 23:05
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Agota -
03.05.2006, 22:05
Ćao svima!
Ja sam Agota, a zovu me Baywatch jer prošle nedelje na ekskurziji u Grčkoj sam morala da izvučem druga koji je popio 24 piva iz mora, pa me sad zezaju, inače iz Srbobrana sam i imam 18 godina. Visoka sam 173cm i bavim se košarkom već 6 godina .Ako je neko za basket nek mi se slobodno javi, jer ovde u Srbobranu je jako slaba konkurencija pa mi je jako dosadno,a i ekipa nam je raspala pa sad ne znam šta da radim, a ima nekog iz NS-a ili okoline volela bih da mi se javi pa da odigramo 1 na 1. I devojke i dečaci dolaze u obzir, a još bolje ako imate tim za Street Ball pa vam fali 1 igrač, slobodno me zovite. Da se vratim na svoje lične podatke. Kosa mi je plava (prirodna) kao i oči. U slobodno vreme ili sam na terenu (tj. u dvorištu) ili pred kompjuterom. Volim svaku vrstu muzike (jedini izuzeci su hard-rock i metal), omiljeni filmovi su mi: The Shining, Scream, Saw, Wrong Turn, Ivkova Slava, Zona Zamfirova, Murder by numbers... Ako nekog zanima još nešto, nek pita. Pozz P.S. Evo moj sajt: http://spaces.msn.com/members/agotay2k/ |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|