VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Za nove članove
staro
  (#311 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Za nove članove - 28.11.2006, 21:04

Citat:
jega kaže: Pogledaj poruku
1.Od Januara novi PC-ovac.
2.Sve,ali pazi,bas sve sam savladao.
3Ovo mi je prvo usudjivanje pricaonice.
4.Ako nije dobro,HOCU POMOC!!!
5.A sta posle ovog pisanja,ko zna,mozda opet slucajno ubodem da me je neko primetio.
LJUDI POMAGAJTE,PRIHVATAM SVAKI SAVET!!!!
sto se opterecujes glupostima covece....just relax and write...

Ubica mekog srca.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#312 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Pol: Muško
Odgovor: Za nove članove - 28.11.2006, 21:12

Auu,pa ovih mojih 100-tinak slova je primeceno!!!
Da se predstavim:38g.,naftas,tornjas,terenac.mesecno trosim oko 1000 din. na sms,a ovo je mnogo bolje.Posto cu verovatno morati da jedared i ugasim ovo cudo,koji je postupak da se ponovo nakacim i prelistam ove stranice?

staro
  (#313 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: juče 22:26
Odgovor: Za nove članove - 28.11.2006, 21:15

Citat:
Auu,pa ovih mojih 100-tinak slova je primeceno!!!
Da se predstavim:38g.,naftas,tornjas,terenac.mesecno trosim oko 1000 din. na sms,a ovo je mnogo bolje.Posto cu verovatno morati da jedared i ugasim ovo cudo,koji je postupak da se ponovo nakacim i prelistam ove stranice?
Ti reche (pod 2) da si Sve savladao...

staro
  (#314 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Odgovor: Za nove članove - 28.11.2006, 21:20

E da!Zaboravio sam da priupitam!Odusevljen sam sa bogatim sadrzajem nekih odgovora,kao sto su naslovne slicice i slike u samim porukama.Kako se to upotrebljava i da li treba da sedim i blenem u ekran,cekajuci odgovor,ili to ide,neznam ni ja...recimo direktno???

staro
  (#315 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 02:14
Godine: 24
Odgovor: Za nove članove - 28.11.2006, 21:20

Za sve nove, jedan savet: opustite se, uzivajte, kuckajte, sve informacije mozete saznati na temi Obavestenja i pitanja u vezi sa forumom, na prvoj stranici foruma

"toliko puteva.. koji izabrati, gde poci, koga povesti..???"

staro
  (#316 (permalink))
jega
P I L E N C E

Odgovor: Za nove članove - 28.11.2006, 21:26

Citat:
cabb kaže: Pogledaj poruku
Ti reche (pod 2) da si Sve savladao...
Ajd sad malo i na suvo,aa?MISLIO SAM NA ONO SVE S A M .A ako vam se obracam,to znaci da sam naisao na cvor.

staro
  (#317 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Odgovor: Za nove članove - 28.11.2006, 21:31

Citat:
E da!Zaboravio sam da priupitam!Odusevljen sam sa bogatim sadrzajem nekih odgovora,kao sto su naslovne slicice i slike u samim porukama.Kako se to upotrebljava i da li treba da sedim i blenem u ekran,cekajuci odgovor,ili to ide,neznam ni ja...recimo direktno???
Gore,ispod "VOJVODINA CAFE",imas traku sa alatkama...Izaberi "moj profil",pa u njemu opet,u levom delu imas "podesavanje opcija"...To otvoris i namestis ga da te obavestava o novim postovima,koji su tek pristigli na sajt...Ako ti je "posta" namestena da te obavestava o "pripecu nove poste",onda ces i bez prisustva na sajtu znati sta se na njemu desava..Imam "Google-Notifier",koji mi to odradjuje,jer tamo imam,na "Gmail/u" otvoren nalog...
Nadam se da sam ti bio od neke vajde...?

staro
  (#318 (permalink))
jega
P I L E N C E

Odgovor: Za nove članove - 28.11.2006, 21:39

Citat:
cabb kaže: Pogledaj poruku
Gore,ispod "VOJVODINA CAFE",imas traku sa alatkama...Izaberi "moj profil",pa u njemu opet,u levom delu imas "podesavanje opcija"...To otvoris i namestis ga da te obavestava o novim postovima,koji su tek pristigli na sajt...Ako ti je "posta" namestena da te obavestava o "pripecu nove poste",onda ces i bez prisustva na sajtu znati sta se na njemu desava..Imam "Google-Notifier",koji mi to odradjuje,jer tamo imam,na "Gmail/u" otvoren nalog...
Nadam se da sam ti bio od neke vajde...?
E pa Prika,svaka ti cast!Ovo je zdravo dobro.Sad cu morati da prekinem (sto je dobro da bi se vratio),jer mi stize big Pizza.Ako se veceras ne nakacim,svima LAKA NOC.
(sacekacu odgovore)

staro
  (#319 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Za nove članove - 28.11.2006, 22:03

A sto jednostavno ne sacuvas link ka sajtu u Favourites i posle ga samo kliknes i tu si?

Anyway, dobrodosao

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#320 (permalink))
cabb
Legenda

Odgovor: Za nove članove - 28.11.2006, 22:13

Citat:
Meggy kaže: Pogledaj poruku
A sto jednostavno ne sacuvas link ka sajtu u Favourites i posle ga samo kliknes i tu si?

Anyway, dobrodosao
Da! To je jednostavnija varijanta!
Ja malo volim da komlikujem...