|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Za nove članove |
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
|
lena copy, pozdrav i tebi ![]() ![]() na Vojvodinacafe... ![]() ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.05.2008.
Poslednji login: 21.07.2008 22:07
Godine: 31
|
Odgovor: Za nove članove -
01.05.2008, 20:51
Pozdrav gazdama i svim clanovima ! Imam tremu
Ne znam sto me nije ranije bilo ovde ...ali sada sam tu i nadam se da cemo se lepo druziti. ![]() ![]() J.Allen Boone |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
Citat:
Ne sumnjaj u to... ![]() Lepo je biti i nov, i ''malo stariji'' ![]() Uživajte sa nama... ![]() ![]() ![]() ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 02.05.2008.
Poslednji login: 22.05.2008 19:29
Godine: 86
|
Odgovor: Za nove članove -
02.05.2008, 10:22
E dobro vas nasla vojvodjani....
Primeticete da malko brljam tu ... trebalo mi je malo vremena da ukapiram koja je prva a koja poslednja stranica kad se pise neki komentar...i heh eto malko sam preskakala svuda piskarala ali obecavam nece se ponovitiiiii ! Primecujem da je ovde opustencija..ima dobrog drustva i bas me raduje sto sam sa vama... O sebi ne umem da pisem pa cete me kroz moje komentare upoznati...nadam se... Uglavnom sam vecito nasmejana i pozitivna... nikad zlonamerna...ocu reci lajem al ne ujedam ![]() ![]() E da ..jos da dodam rodjena sam Novosadjanka posto sam i u profilu zabrljachila sve podatke... dobro ne bas sve ali godinica nemam onolikooooo puno ko sto pise ![]() |
|
|
|
|
|
impresario
|
Citat:
Dobrodošle u naš mali svet ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
![]() |
|