|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Za nove članove |
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
Odgovor: Za nove članove -
18.09.2007, 16:18
dobrodosla na nas portalcic
![]() ovde su uvek svi orni za piskaranje ![]() Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
Odgovor: Iz subotice |
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Dobro nam došao - nadam se da će ti se želje ispuniti.. ![]() ![]() ![]() ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
Odgovor: Iz subotice |
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 10:07
Pol: Žensko
Godine: 26
|
Odgovor: Iz subotice -
20.09.2007, 12:02
Svim novajlijama srdačna dobrodošlica i od moje malenkosti
![]() ![]() ![]() ![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.09.2007.
Poslednji login: 14.10.2008 17:46
Pol: Muško
Godine: 37
|
Odgovor: Za nove članove -
20.09.2007, 23:44
Pozdrav od novog clana. Registrovao sam se pre nekoliko dana, cak sam i ucestvovao u nekim temama. Pravi dobar djak. Necu biti tajanstven i reci cu da sam na moj profil postavio fotografije mesta gde se trenutno nalazim,koliko imam godina i mesto iz koga poticem. Zaposlen sam u specificnoj firmi i radim specifican posao tako da mi nemojte zameriti ako vam na neka vasa pitanja nebudem mogao dati odgovor. Jos jednom pozdrav od druga |