|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Clan ciji mi postovi uvek privuku paznju? |
|
Odgovor: Da li plačete? |
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: danas 00:22
Pol: Muško
Godine: 24
|
Odgovor: Da li plačete? -
09.03.2008, 02:57
Nisam zeleo nikog od clanova izdvajati po tome ko je vise ili manje dobar po postovima i stilu kojim pise(svi ste mi dragi i dobri, cak i oni s kojima se mozda i ne slazem oko politickih stavova), ali jedan presedan cu napraviti. Zelim da istaknem clana A6quatroo kao jedinog ciji je stil pisanja neprikosnoveno vrhunski, a sadrzaj postova mi je cak naterao i suzu u oko (na celom forumu , a za sve vreme od kako sam ovde nikad nisam doziveo kao veceras-da mi podje suza citajuci neciji post ).
Otrgnuto od zaborava! ![]() ![]() Čuvaj sebe, i čuvaj se sebe.
|
|
|
|
Odgovor: Da li plačete? |
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:04
Pol: Žensko
Godine: 20
|
Odgovor: Da li plačete? -
19.06.2008, 00:38
ovaj forum je velik, ima mnogo clanova, aktivnih clanova..
clanovi koje volim to znaju, glupo mi je da pravim selekciju sad, posto na ovakvim temam obavezno nekoga zaboravim.. svima onima kojima delim reputacije.. sve one koje ne zovem po nicku nego po imenu, po nadimku koji im sama dodelim, svima kome posaljem PP.. mnogo clanova volim da procitam.. oni koje ja volim ce se prepoznati.. a za furdr informejshn.. PP ordinejshn je uvek otvoren.. ![]() ![]()
|
|
|
|
Odgovor: Član čiji mi postovi uvek privuku pažnju? |
|
|
BaraBa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 20:44
|
Odgovor: Član čiji mi postovi uvek privuku pažnju? -
19.06.2008, 00:51
Manja je lista onih cije postove uopste ne citam. Ja brate gospodjo sve citam
Dosada je chudo ![]() Tako sam npr. jedan dan kliknula na jedan nick, pa na pogledaj sve poruke ovog clana i procitala sam sve sta je ta osoba napisala. I nemojte da me pitate koliko je to vremena trajalo. Oba mi oka ispadose Ma...budala.
|
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: juče 02:50
Godine: 31
|
19.06.2008, 00:55
Ima nas mnogo..
i ne čitam sve...Ali izdvojiću one koje čitam...Artur,Goga.memento,baba,Naj,Angus,NSđanka. Mish,zmax,Simke,žabica... ...dopisaću još po nekog ![]() |
|
|
|
|
|
Vatrogasac...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 22:00
Godine: 38
|
19.06.2008, 00:58
...citam samo svoje postove...jer sam narcisoidan...a i u vecini slucajeva se ni ne secam sta sam loopio...
![]() ...da ga jebem...ovo je kao neka mala shala,a?... ![]()
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 12.08.2008 07:33
Godine: 27
|
19.06.2008, 07:25
bice da cu i ja zaboraviti nekoga... al' ajd ima vremena za ispravke
![]() vako: pcela, ribenzzi, revolverasica, Megz... ne dolaze vishe spodobe ljudske, a bas su poletno pisali... ono pravo proleterski ![]() volem takodje da procitam i cika Peru Mitica, Maqu, Kunica, Muckotu, Uriela, Dblica, yossu... ovi se pojave povremeno... njima zuti karton za neredovnost na casu ![]() a redovno procitam sta su imali da izjave Squaw, yugi, 'lebac, irnik, Captain, _baba_, pipak, Goga, Najgora (sine fali jos neko sigurno )... ono raja, jest da se uglavnom nema sta pametno procitati ![]() Squaw (druga kategorija), yige, lebac, Euridika, TriVialna, DrinChe, memmento, Maqa (e i ovde fali tuce sigurno ) su me par puta natjerali na razmisljanje, sto je inace jako tesko... od tada ih pratim u stopu ![]() |
|
|
|
|
|
Nepopravljiva...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:47
Godine: 33
|
26.06.2008, 18:03
Citat:
![]()
|
|
|