VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koga od forumaša biste voleli da upoznate u RL ?
staro
  (#61 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Koga od forumaša biste voleli da upoznate u RL ? - 28.01.2008, 13:43

desetak forumasa odavle vec znam....dok smo tamo negde forumasili.....
ovde takodje ima zanimljivih ljudi.....

ploviti se mora i bez broda

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#62 (permalink))
Ca blues
Iskusni forumdžija
Ca blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebeCa blues ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 02.12.2007.
Poslednji login: 27.03.2008 13:05
Pol: Muško
Odgovor: Koga od forumaša biste voleli da upoznate u RL ? - 29.01.2008, 00:45

.....mi će se upoznamo posle treće kafane.....el jeste el jeste el jeste....a?????.....

staro
  (#63 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Godine: 42
Odgovor: Koga od forumaša biste voleli da upoznate u RL ? - 29.01.2008, 00:51

nemoj da ti banem u tu knizaru...ima samo da zines od cuda......

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#64 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 00:46
Odgovor: Koga od forumaša biste voleli da upoznate u RL ? - 04.04.2008, 21:26

Prvo bih voleo da dobro upoznam bar mementa.

Upoznavanja umeju da budu sjajni dogadjaji. Medjutim i ovaj vid komunikacije ima svojih drazi i uslovnih prednosti. Predodzbe koje imamo jedni od drugima, verujem, da u odredjenom stepenu, cesto i visokom, ne odgovaraju `stanju na terenu`, taku da bi negativna, ali i pozitivna, iznenadjenja bila izvesna...

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

staro
  (#65 (permalink))
The Gunslinger
Iskusni forumdžija
The Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamant

Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 09:10
Godine: 16
Odgovor: Koga od forumaša biste voleli da upoznate u RL ? - 06.04.2008, 08:53

Collgirl, HLEBmastera, Euridiku, Artura denta, NSđanku, SQUAW i......valjda je to sve....

Guns don't kill people.

I do!

staro
  (#66 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 01:27
Godine: 31
Odgovor: Koga od forumaša biste voleli da upoznate u RL ? - 20.07.2008, 00:59

Ne moram nabrajati imena,znaju oni ,mada volela bi da upoznam i par nekih neistomišljenika,mislim da bi bilo veoma zanimljivo ,i verovatno bi sve delovalo drugačije nego što se sad čini...
I bilo bi pravo zezanje bar što se mene tiče...

staro
  (#67 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:29
Godine: 33
Odgovor: Koga od forumaša biste voleli da upoznate u RL ? - 20.07.2008, 09:08

Uriela Adoru, zmax TNT grupu Imperatora Arthur Denta, simketa, mementa, starsicu, malenog & yossu BaneK TVO_JA DrinChe Ostale manje više već znam

Poruku je izmenio Najgora, 20.07.2008 u 09:44. Razlog: dodala sam još neke...

staro
  (#68 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 00:46
Odgovor: Koga od forumaša biste voleli da upoznate u RL ? - 20.07.2008, 09:38

Mislim da bih voleo da upoznam sve ljude koji "dejstvuju" na ovom forumu. Hoću da kažem da ne gajim negativan predznak ni prema jednom forumašu, bez obzira šta ko mislio o meni i na povremene iskre na nekim temama.

Međutim, naravno da imam i svoje favorite (po kriterijumu potpuno iracionalnog karaktera). Kada sam bolje razmislio koga bih, baš ono, želeo da upoznam, shvatio sam da su to listom dame. Pa tako su se tu nekako našle:
Goga, Duga, Miš, Najgora, Kalina, Neuhvatljiva, Zoe, Baba, Zmaks, Beliver, Šaki, Starsica, Novosadjanka, Mala Vila, Kiti, Euridika, Zvončica, Silvia, Cecara, Savana, Veverica, naravno Skvo, ... itd, itd...

Da li bih želeo da upoznam nekog muškog člana? Svakako. Redovno čitam postove više njih. Zaista ima razložnih i sjajnih ličnosti muškog pola na forumu, ali, ko ih šiša, neću da im ja pravim reklamu...

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

Poruku je izmenio memento, 20.07.2008 u 09:47. Razlog: Dopunio ženski spisak sa osobom koja živi u malom šatoru u preriji.

staro
  (#69 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:14
Godine: 37
Odgovor: Koga od forumaša biste voleli da upoznate u RL ? - 20.07.2008, 14:54

hlebmastera i squaw...

...snaga caruje dok um ne popizdi...

staro
  (#70 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 12.10.2008 19:12
Odgovor: Koga od forumaša biste voleli da upoznate u RL ? - 20.07.2008, 15:00

Memento...to bi bilo upoznavanje na obostrano zadovoljstvo

Odgovor