|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Volim da procitam... |
|
Odgovor: Volim da procitam... |
|
|
|
|
|
|
moonlight shadow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Pol: Žensko
Godine: 24
|
Odgovor: Volim da procitam... -
24.11.2006, 21:54
....sve i svasta mada nekako redovno zaobilazim auto moto i tako te delove foruma...Prosto me ne zanimaju...
Najcesce citam teme na porodici,musko zenski odnosi,drustvo,umetnost... Postujem samo kad imam sta za reci a vec imam omiljene forumase koje volim da citam zbog njihovog stila pisanja... ![]() William Wordsworth |
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: 01.11.2007 13:48
Pol: Muško
|
25.11.2006, 02:11
Uglavnom ozbiljnije teme,analize,upoznavanje ostalih clanova...Naravno je da cu komentarisati samo ono,na sta imam sta da kazem.Pri tom ne izbegavam da se u odgovoru nasalim,kad god je to moguce!
|
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
17.12.2006, 13:54
hmm....
pa zavisi od raspolozenja.... nekad me interesuju cak i one kilometraze... uglavnom najvise cenim postove koji nisu toliko veliki koliko obiluju bogatim sadrzajem... ![]() Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
Lutka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 14:59
Godine: 24
|
17.12.2006, 14:14
Kako kad...
Ali posto sam tu uglavnom da se opustim i malo zabavim ne zalazim mnogo u neke ozbiljne teme.
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Godine: 34
|
17.12.2006, 17:11
volim da čitam uglavnom sve, osim lova i ribolova (ne zbog toga što ga mrzim, nego sam aposolutni tuduk za takve stvari, pa mi se čini kao da čitam na kineskom). naročito mi se sviđa kad se na nekoj temi rasplamsa, tj. kad ljudi imaju različita mišljenja o nekoj temi (naravno, ako sve to ne pređe u vrijeđanje drugih osoba). volim i one ozbiljne i neozbiljne teme podjednako.
|
|
|
|