VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Druženje forumaša

Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Volim da procitam...
staro
  (#1 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Volim da procitam... - 19.11.2006, 19:53

Imamo temu "Kakav ste forumas?" koja se tice toga na kakvim temama pisemo... Ja vas sad pitam sta je to sto vi volite da citate na forumu? Da li cete radije zaviriti u pricaonicu / chat / igre bez granica / cestitke da procitate postove koji (uglavnom) odisu dobrim raspolozenjem, ili radije citate postove napisane na ozbiljnim drustvenim / filozofskim temama? Ili vam je mozda bitno samo da vas neko dobro nasmeje? Da li vam je (i koliko) stalo do toga da zapravo nesto saznate o nekoj osobi sa foruma citajuci njegove/njene postove?

Gather ye rosebuds while ye may...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Volim da procitam...
staro
  (#2 (permalink))
sladoledzija
Poznata faca
sladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat člansladoledzija je nadaleko poznat član

Član od: 19.11.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 02:00
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Volim da procitam... - 19.11.2006, 20:14

Pa ajde dobro.
Po forumima uglavnom čitam ozbiljnije teme, teme koje se tiču ljubavi, emocija, načina života, međuljudske komunikacije itd.
Pa u principu ako me privuče neki komentar od forumaša trudim se da malo bolje upoznam tu osobu, čitajući postove itd.

staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Volim da procitam... - 19.11.2006, 22:01

Volim da procitam necije misljenje na odredjenu temu. Vise volim i kad neko ima misljenje koje se ne podudara sa mojim, nego kad ga nema uopste. Zato cenim kad se neko potrudi da, bar s vremena na vreme, napise negde svoj stav po nekom pitanju i kad nekome broj postova nije jedina svrha obitavanja na forumu. O nekim ljudima sa foruma imam neverovatno jasnu sliku. O drugima opet, uprkos broju postova, bas nista ne znam.

End nau, ikskjuz mi, idem da vidim sta mi kuče radi

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#4 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 02:06
Godine: 33
Odgovor: Volim da procitam... - 24.11.2006, 12:05

Jedna stvar koja se meni dopada kod ovog foruma je što se u nekim momentima oseti neka eksplozija pozitivnih emocija. Uživam kada se "jurimo" kroz teme, kada imaš osećaj da sa nekim komuniciraš odgovarajući na neke bezazlene svari. Ovde sam iz razloga zabave i razonode pa se ni ne trudim da pročitam sve teme pogovu neke ozbiljnije kao što su politika, religija i društvo oko nas. Isto tako o nekim temama nemam mišljenje, uopšte. Što se tiče članova, o svima imam neko mišljenje u startu, koje mi se nametne samom analizom profila, a da li je moja slika o tom članu tačna ili ne pokaže se kroz postove, mada me forumaška intuicija do sada nije izneverila.

staro
  (#5 (permalink))
brown eye girl
Iskusni forumdžija
brown eye girl će uskoro postati poznat članbrown eye girl će uskoro postati poznat član

Član od: 22.11.2006.
Poslednji login: 13.12.2006 20:09
Godine: 42
Odgovor: Volim da procitam... - 24.11.2006, 21:31

Citat:
Meggy kaže: Pogledaj poruku
Volim da procitam necije misljenje na odredjenu temu. Vise volim i kad neko ima misljenje koje se ne podudara sa mojim, nego kad ga nema uopste. Zato cenim kad se neko potrudi da, bar s vremena na vreme, napise negde svoj stav po nekom pitanju i kad nekome broj postova nije jedina svrha obitavanja na forumu. O nekim ljudima sa foruma imam neverovatno jasnu sliku. O drugima opet, uprkos broju postova, bas nista ne znam.

End nau, ikskjuz mi, idem da vidim sta mi kuče radi
Ovo ti je super tema. Da, interesuju me misljenja i stavovi drugih clanova. Mada mislim, da je tesko okarakterisati pojedince, na osnovu njihovih odgovora ili postavljenih tema. Ja, licno se trudim, da moj odgovor - bez obzira na koju temu, bude iskren. Volim da se "krecem" kroz skoro sve forume, i ne dajem odgovor na odredjenu temu, tek da bih napisala makar sta. Primetila sam da dosta njih to, upravo cini.

Jos postojim i jos me ima!

staro
  (#6 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: 21.05.2008 14:27
Godine: 24
Odgovor: Volim da procitam... - 24.11.2006, 21:54

....sve i svasta mada nekako redovno zaobilazim auto moto i tako te delove foruma...Prosto me ne zanimaju...
Najcesce citam teme na porodici,musko zenski odnosi,drustvo,umetnost...
Postujem samo kad imam sta za reci a vec imam omiljene forumase koje volim da citam zbog njihovog stila pisanja...

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#7 (permalink))
cabb
Legenda
cabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamantcabb je dijamant

Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: 01.11.2007 13:48
Pol: Muško
Odgovor: Volim da procitam... - 25.11.2006, 02:11

Uglavnom ozbiljnije teme,analize,upoznavanje ostalih clanova...Naravno je da cu komentarisati samo ono,na sta imam sta da kazem.Pri tom ne izbegavam da se u odgovoru nasalim,kad god je to moguce!

staro
  (#8 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Volim da procitam... - 17.12.2006, 13:54

hmm....

pa zavisi od raspolozenja....
nekad me interesuju cak i one kilometraze...
uglavnom najvise cenim postove koji nisu toliko veliki koliko obiluju bogatim sadrzajem...

Ubica mekog srca.

staro
  (#9 (permalink))
Zvonchica
Lutka
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: juče 14:59
Godine: 24
Odgovor: Volim da procitam... - 17.12.2006, 14:14

Kako kad...
Ali posto sam tu uglavnom da se opustim i malo zabavim ne zalazim mnogo u neke ozbiljne teme.

staro
  (#10 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Godine: 34
Odgovor: Volim da procitam... - 17.12.2006, 17:11

volim da čitam uglavnom sve, osim lova i ribolova (ne zbog toga što ga mrzim, nego sam aposolutni tuduk za takve stvari, pa mi se čini kao da čitam na kineskom). naročito mi se sviđa kad se na nekoj temi rasplamsa, tj. kad ljudi imaju različita mišljenja o nekoj temi (naravno, ako sve to ne pređe u vrijeđanje drugih osoba). volim i one ozbiljne i neozbiljne teme podjednako.

nattydread is coming to dinner

Odgovor