|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Volim da procitam... |
|
|
|
Mama u Boji
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 05:51
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Volim da pročitam sve, sem crne hronike i politike - one mi deluju nekako zastršujuće...
Volim da pročitam ono što napišu: Najgora - u kratkim crtama, jednostavne stvari, rečene na još jednostavniji način... - to je umetnost SQUAW - se podrazumeva. Još uvek mi je u glavi priča o koncertu Josipe Lisac, kada sam se sva ''ježila'' od opisivanja atmosfere, pa do samog izlaska ''tak famozne'' na scenu SC... i mnogo drugih postova prepunih emocija... Mish - uvek na pravom mestu i u pravo vreme, apsolutno svaka reč na svom mestu... 'leb - šta god da napiše, ne može da me ostavi ravnodušnom... njegove priče iz života su sjajne... (paparazzo fotke da ne spominjem )Uriel - svako slovo mu je zlata vredno... _baba_ - časna starica mudro zbori... ![]() Arthur Dent - precizno, bez mnogo okolišanja, jasno i argumentovano... believer - ![]() Isahara - kakav smisao za humor , zbog svake emocije koju je utkala u post...Ćem da dodam... Čini mi se da sam nekoga zaboravila ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Rainbow
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 09:28
Godine: 31
|
Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:14
Godine: 20
|
Odgovor: Volim da procitam... -
01.04.2008, 00:10
ovde dodjem da se zabavim i ovo je jedino mesto koje obiluje sa toliko pozitivnih vibracija, da mi dodje da se upishkim od miline
![]() retko kad zalazim u politiku, ali ne zato sto nemam svoje misljenje, vec zato sto ne volim prepirke sa nekim mnogo iskusnijim "vukovima" nemam ja zivaca za to planinarenje..volim bre da se zezam i volim da procitam mnogo ljudi, ali bas.. svakog od onog koga respektujem ovde, o njemu imam i sliku.. ali sliku karaktera.. da ne duljim.. voli vas zaabc, lepo je biti ovde i citati vas ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Volim da procitam... |
Slične teme
|
||||
| Tema | Autor | Forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Volim - ne volim | valentina | Druženje forumaša | 525 | 25.06.2008 18:53 |
| Bećarci | Lady S | Vojvođanski bircuz | 48 | 14.05.2008 22:48 |
| Novi Fosili | silvia | Domaći spotovi i tekstovi | 28 | 10.03.2008 14:46 |
| Kurt Donald Cobain | silvia | Biografije poznatih ličnosti | 2 | 28.06.2007 20:48 |
| I volim i ne volim? | Ivana-psy | Ljubav | 12 | 23.11.2006 22:53 |