|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Reputation komentar |
|
Odgovor: Reputation komentar |
|
|
|
Neprskana!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 02:06
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Reputation komentar -
19.09.2006, 08:22
![]() hehehe prava fora... e baš si me lepo nasmejala... za maslinke )))))drago mi je ako tako misliš....
|
|
|
|
|
|
Samo svoja...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
|
19.09.2006, 10:38
"bravo! To je već odgovor osobe koja je shvatila suštinu."
tema: Temelj kvalitetne veze...anonimni davalac reputacije...fala mu! I jedna vrlo, vrlo draga: "za dobru dušu".... na temu pušenja...od Goge ![]() |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.06.2008 09:48
Godine: 34
|
necu da kazem od koga je, ali sam popadala kad sam procitala...
za topic: glupost u pijanstvu: i danas ti sigurno duva oko glave ![]()
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 09.05.2008 21:48
Godine: 17
|
Moji najomiljeniji
E dugo se nisam ovako smejao. Svaka cast. - Zekonja ![]() Hvala za podrsku.Najgora Nemoj, mila da mi budes tuzna.. Voli te tvoja Goga.. Hvala Gogice... ![]() |
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 28.06.2008 21:08
Pol: Muško
Godine: 32
|
24.09.2006, 16:20
Necu da izdvajam nikog posebno, samo cu zahvatiti nekoliko poslednjih koji sadrze komentar
HVALAAA Paparazzo fotografije nastavis li tako, krepati cu od smijeha...natty Bombardovanje 1999. znaci da se ne zaboravi Bishop Bombardovanje 1999. A vi kako te? Bombardovanje 1999. drago mi je sto si ovo napisao jer ljudi zaboravljaju. /goldie/ Bombardovanje 1999. da ti obavezno daju neku sporednu ulogu ako budu radili rimejk Otpisanih ... pobrinucu se za VIP lozu..hehehehe maqa Bombardovanje 1999. Aj' -Namestu-VOLjNO Valter Koliku ulogu ima duzina... tri puta ura! sansi Koliku ulogu ima duzina... , kako ti odvaljujes .... SETI explorel Skvovatis minićitis e, ovo mi je nedostajalo.. najzad si se vratio..heheh..Goga Da li ste se danas... Baš me nasmeja. Miš Pizzerija na coshku e lud si ko struja. najgora Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Epona of The Nosfera
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 00:41
Godine: 22
|
24.09.2006, 22:54
Pitaj me, pitam te! - Za super curu .... vlado
Poklonite pesmu.. - placem i ja.. Goga Heavy weight poetry - savrseno... valjam se od smijeha... swba Muzika & vodjebnje ljubavi - btw bas budi secanja I meni omiljena od nepoznatog clana, ali negativna reputacija: Sve za ljubav - ne bi, vec biSTE
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:03
Godine: 33
|
25.09.2006, 01:48
Ne bi bilo u redu da se ovde ne izjasnim, obzirom da imam izgleda najviše ovih kvadratića, vašom zaslugom... ali neću nikog izdvojiti. A hvala vam svima, na svakom komentaru i svakom kvadratiću
![]()
|
|
|
|