|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Reputation komentar |
|
|
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 12:10
Pol: Muško
|
Odgovor: Reputation komentar -
16.08.2007, 11:58
Citat:
znači bila je negativnaCitat:
ma ima da dobija od mene svaki 10 reput dok god budem bio na forumu, pa nek se buni koliko hoće, i govori da ga nije poslala da bi joj uzvratio ![]() Ma toliko mi se dopao, da gledam, svakom novom članu koji ostavi post na temi za nove članove dam reput+ Nije da bi mi vratili, dovoljno mi je da se obraduju, bar 1/2 kao ja prvom dobijenom repu. Što kaže Najgora: "Nekom drugom je potrebnija ta reputacija "Više će se obradovati, i neće je shvatiti kao: tamte za vamte. Tako, ako već delite repute usput, delite ih novim članovima ![]() Ako oseti neku zahvalnost zbog toga, i rep ga obraduje, veća je mogućnost da će ostati duže na forumu A ako vam se posle i ne svidi način na koji osoba razmišlja nema veze, ako je prvi rep dat ![]()
... ako se nisi puno naružil.. ..naruzila ..svaka cast ...pozzDanas ste se smejali...
pozz...
pozdrav od...
dopao mi se i komentar za grašak, al' se bojim da ga neću korektno napisati ![]()
![]() (komentar je kao i njeni postovi: gramatički tačan, i bez nepotrebnih komentara. To što želi da kaže, i kaže. Nema greške )No.2 - Због дужине поста! Со лонг енд тенкс фор д фф ono posle for bi valjda trebalo da znači ribama
...iz prkosa ostavljam ...pozz ![]()
...P.S. Uzvracam zhestoko i istom merom ![]() He, He, He... nekolicin članova foruma sam uploadovao pesme sa compa na net, i preko pp-a im pslao linkove za njihov download a samo jedana se udostojila da mi odgovori na pp, ![]() ... normalno, pesme su skinute sa linka a reput dobih od nekog ko se sam snadje za muziku ![]() ![]() baš je potrefio sa koje će teme da mi pošalje reput ima ih još, al' post je i ovako predugačakpa se nadam da se niko neće uvrediti što njegov komentar nije na listi |
||
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 11:40
Pol: Muško
|
Odgovor: Reputation komentar -
16.08.2007, 12:31
Дао бих јој и ја, али машина не дозвољава... а и теби кад би ми било јасно шта хоћеш да кажеш...
![]() Дакле, у чему је проблем бандо? ![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|