|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Reputation komentar |
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 02:34
Pol: Žensko
Godine: 46
|
Odgovor: Reputation komentar -
30.10.2007, 12:45
Najtužnija pesma19.10.2007 22:09Ne zbog pesme, vec zbog mnostva lepih poruka na mnogim temama-pozz Aca1983
- Hvala Aco! Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom rumena si kao mlado vino dobro jutro, Vojvodino! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: juče 23:09
Pol: Žensko
|
hvala vam divni ste ![]() -sussi .... za najboljeg prijatelja na forumu -Mariposa ... Ej dobro jutro ![]() - Kakav ste forumas? .... Forumaš koji uvek izmami osmeh na lice - Joanna ....hvala pa eto kad me se uzelis ,navradi...uvek je drago videti tvoj post. da se mi jos drugo druzimo ......-Galahad .......... Torta jeeee... Mmmmmm -Na koji način...... Mali zeleni kvadratić za OnuKojaVoliLjudeIToNeSkriva ...- Mrvacha ..... ma ljubim ja tebe 1000 puta ![]() -Vaše ime i riječi koje... divna si -Kaladont .... Baš, baš... ![]() - Poljubac za...? .... - Koja vam se misao....... 2222 čestitamo....-Goga..... ....- "Panonski... ... bravo sussi... ![]() - Internet pristup na poslu .......Vidi se, vidi.. Neka, pravi nam društvo i dalje ![]() -Pedofilija - i kako je iskoreniti?....svaka cast svaka ti je na mestu kao i obicno ....i tako dalje nazalost ali ima previse da bi ih sve stavila medjutim to neznaci da su mi oni sto nisu ovde manje dragi ta znate vi da ja vas sve volem ![]() ...
|
|
|
|