|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Druženje forumaša Upoznajte bolje sagovornike kroz teme na ovom forumu. Ukoliko ste novi - predstavite nam se. |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Reputation komentar |
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Ko voli sex vise,... / Eh, a mislio je da zna ------- Ocenite avatare i potpise / hvala ------------- Ocenite avatare i potpise / sa najlepšim avatarima Muzičke vesti / ----------------- Pesma koju ne možete da... / upravo tako: limunada i boza Kako zamisljam osobu... / ...reput za dobro pogadjanje ima velike slicnosti.... ---------- Pesma koja opisuje vaše... / bravo zenska !jooo...jooj...ode meni glava .---------- Šta slušate trenutno? / jedan za prelep avatar, drugi za izbor pesme, a treci eto cisto da znas da neko misli na tebe loli te ----------------- Plesanje / "zamisli zivot u ritmu muzike za ples" jer zivot je lep ----- Kaladont / ---- Arthur Dent / ... ----------- Oka is ekčapoan, jadapu! Za kompliment...----------- Prvi korak.. .................. ----- "Hvatanje" na... Ma zabole te bas, bitno da je tebi bilo lepo ------Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Godine: 33
|
Odgovor: Reputation komentar -
21.09.2007, 20:49
Nickovi... 21.09.2007 20:46 Знаш ти добро зашто! Znala sam da samo ti možeš da mi pružiš ono što drugi ne mogu ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Nepopravljiva
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Godine: 33
|
21.09.2007, 21:24
Nickovi... 21.09.2007 21:04 al' si neodlučna, hoću da budem najgora, pa neću da budem najgora... ![]() ![]() ![]() Reputation komentar 21.09.2007 21:06 E, on nek oduzima, a ja cu da dodajem , pa cemo videti dokle cemo ![]() Neka ga teško da će on samnom izaći na kraj ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Legenda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.10.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:26
Pol: Muško
|
22.09.2007, 09:17
Ovde bih se samo zahvalio svima,kojima su mi dodelili "reputaciju",kakva god da je,ako se za "to" zahvaljuje,ne znam?
![]() |
|
|
|
|
|
impresario
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
|
- bez potpisa sa korekcijom pravopisne greške - što je ok... ![]() Pravopisna greška se može korigovati, ali elementarno vaspitanje ili nevaspitanje - teško... Hvala, u svakom slučaju. ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|