|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Društvo oko nas Naša svakodnevica |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Prava pušača, tj. nepušača na javnom mestu |
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Prava pušača, tj. nepušača na javnom mestu -
05.07.2006, 05:15
Iako sam pusac, sad vec nadam se bivsi
, u potpunosti podrzavam zabranu pusenja na javnim mjestima. Totalno bolesno mi je pusneje u bolnicama, skolama i sl, a o restoranima da ne pricam. E sad zabrana pusenja u lokalima mi je diskutabilna. Naime niko te ne tjera da sjedis u oblaku dima a i pusaci imaju valjda neko pravo. No juce se vratih iz Kamade, tacnije Ontaria, i koliko sam mogao da shvatim kod njih je pusenje zabranjeno i u lokalima. Dolazimo mi u diskoteku vidim nesto meni cudno, neuobicajeno. I kad sam posegao da zapalim cigaru skontam da oko mene niko ne pusi i natpis da je pusenje zabranjeno. Mislio sam da je to samo stvar vlasnika ali sam posle bio u jos par lokala i svagdje ista prica. Da je malo nezgodno izlaziti vani da zapalis, jeste; da je jos nezgodije sta sa rukama, uh ne pitaj. E onda kad sam uposlio ruke ( zeno ne slusaj) i kad sam uvidio da se ne isplati gurati vani samo da zapalis vece mi je protekla odlicno. A tek kako se fino disalo, milina...Znaci zabrana pusenja u lokalima nije tako ni strasna.Citat:
|
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 18:14
Pol: Žensko
|
05.07.2006, 07:20
Citat:
mnogo dobro.. pogotovo kad nemas balkon gde da to luftash onomad na balkanu mi cela soba znala smrditi po dimu kad bi se vratila iz celonocnog provodjenja po klubovima i kaficima.. Citat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
|
03.08.2006, 16:31
Citat:
Nisam pusac, ne volim i ne prija mi duvan, dim i sl., te me ne bi uopste pogodilo, stavise, mislim da bismo svi kolektivno prodisali. Najgori odraz nevaspitanja, po meni, je pusenje u malom zatvorenom prostoru, tipa kola, lift, autobus, voz ... Licno, ne razumem motive ljudi koji puse, medjutim necu nikog da osudjujem, ali, ono sto nije u redu, jeste da ispastaju oni koji to nisu izabrali.Znaci, pasivini pusaci su oni koji najgore prolaze-posto, niti uzivaju u nekom svom zadovoljstvu (koliko god to morbidno zvucalo nekom je duvan zadovoljstvo ), a truju ih.Sve vise pocinje da mi smeta, nakon izlaska, miris dima u kosi, garderobi, ... te mislim, cemu poenta biti nepusac?Svakako unosimo nikotin, nema neke posebne razlike, destinacija je ista.Dobro, 'ajde kao besplatno je Prema tome, apsolutno sam za zabranu pusenja u bilo kom javnom zatvorenom prostoru, odlicna je ideja postojanja posebne prostorije za pusace, u inostranstvu sam imala prilike da vidim i da je to mestasce prilicno neugledno i grozomorno, mozda kako bi podstaklo ostavljanje cigara ..sto nimalo nije losa ideja.Jos bolja fora je bila u Milanu, gde smo se sokirali videvsi baste u sred decembra, sa sve ljudima koji kuliraju u njima.Objasnise nam dobri ljudi da je to 'deo za pusace'. Znaci, samo lupiti po dzepu, to je jedini nacin kod nas, ocigledno, da narod ozbiljno shvati zakon ( za koji sam cula da odavno postoji).Daleko bilo da osudjujem pusace, pa svi mi imamo neki fetis i neki porok, ali razlika je sto je to nesto cime se utice na druge, protiv njihove volje, te treba zastiti tu grupu ljudi, pogotovo decu, koja ni ne znaju koliko je to stetno.
|
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 20:22
|
11.08.2006, 08:30
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
|
12.08.2006, 23:04
-A kad su osobu koja je postavila oglas pitali zasto, rekla je, zato smo smrde (bez smajlija)
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 23.01.2007.
Poslednji login: 24.09.2008 12:37
Godine: 25
|
23.01.2007, 18:08
I ako sam sama pusac ipak mislim da bi trbalo zabraniti pusenje na javnim mestma. Milim da bi kafice trbalo da imaju odvojene delove za nepusace Ali bukvalno ne kao u nekim kaficima u pancevu gde ti delovi ne samo da nisu odvojeni nego zabrana vazi dok tu na sedne prvi pusac. Mislim da bi gazde tih lokala trbalo debelo novcano kaznjavati kao i pojadince koji puse na ulici ili u nekim javnim zgradama. To sto je neko pusac ne znaci da treba da smeta drugima koji to nisu.
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 10:23
Godine: 26
|
24.01.2007, 15:14
Jesam pusac ali postujem sve zabrane i ogranicenja...Jos malo pa ce nam zabraniti i kuci da zapalimo...
...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|