VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Društvo > Društvo oko nas

Društvo oko nas Naša svakodnevica

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Ma, *ebite se devedesete tužne i nesretne...
staro
  (#1 (permalink))
remote25
Novi član
remote25 je na dobrom putu

Član od: 08.02.2008.
Poslednji login: 08.02.2008 16:26
Pol: Muško
Godine: 26
Ma, *ebite se devedesete tužne i nesretne... - 08.02.2008, 16:21

Ne znam kakvo je vase misljenje o devedesetim, ali ovdje u Sarajevu su te godine mnogo nesrece sa sobom donijele. To znamo posebno mi u Sarajevu koji smo sve to prozivjeli. Strasno volim Novi Sad, ali mi je zao sto nikad nisam bio tamo. Nadam se da cu nekad imati priliku cim se ove politicke strasti smire. Zao mi je sto Cedo Jovanovic nije bolje prosao, jer mislim da je on najbolji politicar u Srbiji, a svi ostali su samo dobri glumci i manekeni...Puno pozdrava iz Sarajeva

Poruku je izmenio Mish, 08.02.2008 u 20:33. Razlog: bez reklame

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: ma jebite se devedesete tuzne i nesretne..
staro
  (#2 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 20:01
Odgovor: ma jebite se devedesete tuzne i nesretne.. - 08.02.2008, 16:34

Pozdrav Sarajevu!

Back in red!

Odgovor: ma jebite se devedesete tuzne i nesretne..
staro
  (#3 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 02:33
Odgovor: ma jebite se devedesete tuzne i nesretne.. - 08.02.2008, 20:40

...odavno ne osecam nista. Ljudi tu i tamo ginu, smrt oko mene je postala normalna pojava, kao i letnja grmljavina...
...ne plasim se smrti, umoran sam, beskrajno umoran...
...zaboravio sam strepeti, zaboravio voleti, ne mogu ni mrzeti, a vise ni zaliti... umoran sam...
...dosao kuci na odsustvo, 2 dana... posle toliko vremena ponovo sam mogao spavati u svom krevetu...
udobno je ali to vise nisam ja...

Pocinje i u Bosni... Jutros sam pricao sa tatom, razgovarao je sa bivsim drugom iz vojske iz Sarajeva, pre nego sto su prekinute sve komunikacije...
Kaze, place... raketira ih Jugoslovenska vojska... njih, civile...

...zakopcam opasac, uzmem kapu, krecem u kasarnu po pusku i pravac preko Dunava... vracamo se nas troje... kad ce ovom ludilu doci kraj?

Me jebite se devetdesete!

Sarajevo nocu (snimila Heelena)

nisam legenda

Odgovor: ma *ebite se devedesete tuzne i nesretne..
staro
  (#4 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:09
Pol: Žensko
Odgovor: ma *ebite se devedesete tuzne i nesretne.. - 08.02.2008, 20:44

Dobra tema, ajde malo da je kanališemo.
Ratovi, nesreće, nemaština,...
Gomila budala koja zakuvava, još veća gomila budala koja zbog tog zakuvavanja trpi.
Devedesete su imale svoje heroje, svoje žrtve, svoje krivce. I koliko ljudi, toliko drugačijeg gledanja na njih.
Ne znam kako smo neke periode preživeli. Preživeli i ostali normalni. Zapravo, jesmo li ostali normlani?
Čega se sećam?
Uniformi. Ratova. TV dnevnika koji pre liče na horore.
Štrajkova.
Redova u praznim prodavcima, u bankama i poštama gde se podiže novac koji vrednosti nema.
Protesta.
Beznađa.
Prebrzog odrastanja, surovih prekida mladosti, raspršivanja snova i verovanja.
Moji heroji devedesetih su ljudi koji su preživeli i nisu pukli.
Moji krivci za devedesete su svi ratnohuškači, svi koji su zveckali oružjem, svi koji su sejali mržnju, strah, nesreću,...

Devedesete? Ne ponovile se.

Sećate li se devedesetih? Treba li ih zaboraviti? Koliko one utiču na naš svakodnevni život?

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:28
Godine: 32
Odgovor: ma *ebite se devedesete tuzne i nesretne.. - 08.02.2008, 20:53

Verovali ili ne, ima mnogo ljudi koji misle da im je tada bilo bolje! Shta rechi a ne uhvatiti se za glavu? Neki samo nerazmishljaju, zaboravljaju. Drugi su prosto zli. Trechi potpuno ludi, vechito vide neshto pesnichko u smradu stratishta...

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#6 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 11:20
Godine: 34
Odgovor: ma *ebite se devedesete tuzne i nesretne.. - 08.02.2008, 21:16

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku

Sećate li se devedesetih? Treba li ih zaboraviti? Koliko one utiču na naš svakodnevni život?

Sećam se, jako dobro... Mada bih volela da ih zaboravim...

Ne.. Ne treba ih zaboraviti...

Dizelaše ( ne mislim na automobile ) , zlatne kajle, turbo folk, ratovi, ljudi koji su ostali bez svojih bližnjih, ljudi koji nisu imali šta da jedu, ljudi koji su se polagano pretvarali u zveri... Koje su bile u stanju da te prebiju za box cigareta... Da dovedeš sebe u situaciju da se pobiješ zbog vekne hleba, pa zato naučiš da mesiš pogaču... ( neko će reći: '' eto, ko zna zašto je sve to doooobroo '' )...

PrEtisak mi je momentalno skočio - eto, tako devedesete utiču na moj život...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#7 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 16:56
Godine: 31
Odgovor: ma *ebite se devedesete tuzne i nesretne.. - 08.02.2008, 21:22

...moji predhodnici na temi su generacijski blizu mene,tako da su nam i mišljenja slična..a ono što bi ja dodala...nosi i sam naziv teme...u nastavku,vas mogu jedino psovati,za vama niko neće žaliti...

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: ma *ebite se devedesete tuzne i nesretne.. - 08.02.2008, 21:49

pamtim, pamtim, ali ne zelim da spominjem. najodvratniji period u mom zivotu. ne ponovilo se vise nikad. ne kazem da sad cvatu ruze, ali bogami tad nisi ni imao sansu da procvates.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#9 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: danas 12:09
Godine: 35
Odgovor: ma *ebite se devedesete tuzne i nesretne.. - 09.02.2008, 04:47

Ni najmanje ne volim da ih se setim,ali se na žalost jako dobro sećam.
Mogu samo da kažem - ne vratile se nikada!

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#10 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 12:17
Godine: 33
Odgovor: ma *ebite se devedesete tuzne i nesretne.. - 09.02.2008, 09:14

Neće mi valjda niko zameriti što nemam teksta...