|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Društvo oko nas Naša svakodnevica |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Ma, *ebite se devedesete tužne i nesretne... |
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 19:40
Pol: Muško
Godine: 35
|
Odgovor: Ma, *ebite se devedesete tužne i nesretne... -
08.07.2008, 20:28
мени у задње време опасно и опако недостају те деведесете, тужне и несретне... сад, да л је то зато што млађи бејах ја ил је то од овог лошег вина...
оћу бре опет да се вратим у дееведес и неку... и исправим тамо неке погрешне кораке... ![]() с ветром уз лице |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 22:43
Pol: Žensko
Godine: 31
|
08.07.2008, 21:45
Bila sam tinejdžerka pa mi i nije sve bilo tako crno.To su ipak bile one najluđe godine.Verujem da mojim roditeljima nije bilo lako da školuju sestru i mene,a da uz to imamo i sve ono što su tad klinci morali da imaju jer u suprotnom nisu smeli nigde da se pojave:levis 501,i neke patike:nike ili reebok.Sećam se da sam dobijala džeparac da kupim sendvič u kantini,a sutradan sam mogla samo da kupim žvaku i to neku šklj.Ceo razred je sakupljao pare da kupimo onu krdžu od cigara-VEK.....a ludo smo se provodili.
|
|
|
|
|
|
s*permen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: juče 23:57
Godine: 42
|
09.07.2008, 10:00
e pa vaskrsnuli su opet
![]() ovi penzosi ko maçke imaju po 9 zivota i glasaçkih lisitça ![]() ![]() mozda sad direktno udjemo u 2090-te ![]() ![]() nabavio deka nova kolica sa prozorima na struju
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 25.08.2008.
Poslednji login: 13.09.2008 10:36
Godine: 28
|
25.08.2008, 23:48
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Banovan
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.08.2008.
Poslednji login: 18.09.2008 23:11
|
25.08.2008, 23:54
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
...seal...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:13
|
26.08.2008, 16:15
Baš sam juče sa prijateljicom pričala o tome... Setile smo se jednog filma u kome se sa nostalgijom pričalo o devedesetim godinama... Naravno, film je bio američki... Ja na tu temu teško da mogu da pričam sa setom... Sve me je gušilo i pritiskalo tada... Ceo moj život mi je ličio na kaznu... Hronična besparica je prvo čega se setim... Turbo folk koji je nezaobilazno tutnjao sa svih mogućih tv i radio stanica... Redovi za benzin... Za cigarete... Za hleb... Sablasno prazne radnje... Rat "tamo negde" u kom Srbija ne učestvuje... Pozivi za "vojne vežbe"... Ručno pravljen deterdžent za veš... Za suđe... Recepti za kolače bez jaja koja su tada dostizala astronomske cene... Priče tipa- sećaš li se kako smo nekada mogli ovo ili ono... Sankcije... Tv dnevnici koji su beskonačno trajali... Ispiranje mozga... Natpis na jednoj od zgrada u centru- "Stidi se novosadski korpuse"... Bombardovanje... Mostovi... Televizija... Mrak... Opšti mrak... I baš se pitam ovih dana, nazire li se izlazak iz njih, ili ćemo još dugo da živimo u zoni sumraka?
njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|